Ekonomichef för konsultuppdrag

Ekonomichef för konsultuppdrag

Till trevligt mindre bolag söker vi nu en Ekonomichef för konsultuppdrag under ca 7 månader. Du kommer får bra överlämning av nuvarande Ekonomichef och bra introduktion.

Vi söker dig som trivs med bredden i arbetet som det innebär att vara Ekonomichef på ett mindre bolag. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta som Ekonomichef eller motsvarande.

Uppdraget startar i mitten av mars och sträcker sig tom mitten av november. Möjlighet till semester i juli finns.

Bred roll med stor variation i uppgifterna hos bolag i trevlig bransch. På ekonomiavdelningen finns även en erfaren ekonomiassistent som ansvarar för allt löpande reskontraarbete.

Du kommer i rollen att ansvara för månadsbokslut enligt K2 regelverk, ekonomisk rapportering till ägare och styrelse, rapportering av skatter och avgifter till myndigheter, kontakt med revisorer, ansvar för IT-frågor, framtagning av budget och prognos, likviditetsprognos och orderprognoser.

Skicka gärna in ditt CV till oss på Human Capital redan idag då intervjuer sker löpande. För mer information vänligen kontakta Tove Drangnell på tove.drangnell@humancapital.se.

#LI-DNI
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 17 mars 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Human Capital är specialister på rekrytering och interimslösningar av juridik- och ekonomitjänster sedan 2006. Det innebär att vi både har lång erfarenhet och ett brett nätverk med över 9500 intervjuade kandidater och 2500 tillsatta positioner, både för anställning och interimslösningar. Vi arbetar mot 50% av OMX30, men vi arbetar även mot mindre onoterade bolag.

Det är mycket som ska stämma för att genomföra en lyckad rekrytering. Vi tror på att matcha rätt kompetens med rätt typ av tjänst hos rätt organisation. Tack vare vår erfarenhet och vårt breda nätverk har vi blivit specialister på just detta, att på ett snabbt och tryggt sätt få rätt person till rätt plats.