Business Controller

Business Controller

 

Business controller

Vill du bidra till att utveckla våra varumärken Snickers, Solid Gear och Toe Guard? Då har vi en utmanande position för dig!

Vi växer och vi behöver en person som utöver det kontinuerliga controllinguppgifterna och lockas av att jobba med att driva förändringsarbete kopplat till vår tillväxt. Vi tror att du är nyfiken på verkligheten bakom siffrorna och drivs av att tillsammans utveckla våra arbetssätt.

Som Business controller kommer du att arbeta i en framgångsrik organisation där dudefinierar och implementerar verktyg och processer för att förbättra organisationens möjligheter att fatta rätt beslut för en fortsatt tillväxt med god lönsamhet. Andra viktiga ansvarsområden är månadsstängning, prognoser och stöd för verksamheten för att möjliggöra lönsamhet.

Hultafors har sitt Stockholms kontor i Mörby på Berga Backe, ca 80 personer har sin arbetsplats här. Lokalerna är moderna med öppet landskap och trivsamma gemensamhets ytor. 

Arbetsuppgifter

 • Löpande analysera kostnader och inkomster relaterade till organisationen.
 • Rapportera och analysera finansiell och logistisk information för relevanta intressenter.
 • Löpande analysera och prognostisera kassaflöde.
 • Stödja och samarbeta med medarbetare, chefer och företagsledning inom ditt controller-område som bidrar till ökad lönsamhet.
 • Initiera, delta och leda förbättringsprojekt. 
 • Kontinuerligt utvärdera policyer och standarder för att hitta det mest effektiva arbetssättet.
 • Ansvara för månadsrapporering för varumärkena Snickers, Solid Gear och Toe Guard.
 • Självständigt kunna driva prognos / budget / strategiförberedelser, inklusive ledningspresentation.

Detta är en variationsrik roll som passar dig som uppskattar både långsiktiga strategiska arbetsuppgifter i kombination med praktiska uppgifter. Du kommer att ha möjlighet till stort eget ansvar i hur du lägger upp arbetet och arbetsuppgifterna. 

 

Tjänsten är placerad i Stockholm (Mörby) och kommer att rapportera till Linda Olofsson, Vice President Finance PPE.

 

"Hultafors organisationen är decentraliserad och varje medarbetare är värdefull. Våra controllers är ett viktigt stöd till verksamhetscheferna för att möjliggöra affärsbeslut som är grundade på fakta.

Vi har ett gott samarbete inom finansorganisationen och uppskattar att arbeta tillsammans. Vi ser fram emot en kollega som i positiv anda kan bidra och utmana oss i stort och smått.”

- Linda Olofsson, Vice President Finance PPE

 

Kvalifikationer

 • Som person är du nyfiken, kommunikativ och kan förmedla ekonomi på ett engagerande sätt till organisationen 
 • Du har akademisk bakgrund inom ekonomiområdet.
 • Du har flera års dokumenterad erfarenhet från liknande arbetsuppgift
 • Du har erfarenhet av att utveckla och effektivisera processer kopplat till ekonomi och affärsanalys.
 • Du ser till helheten och motiveras av att kreativt arbeta mot ständiga förbättringar.
 • Du är analytiskt lagd och är genuint intresserad av att tolka och arbeta med siffror.
 • Du har goda kunskaper i Excel.


Vi erbjuder:
Vi erbjuder en trygg anställning med kollektivavtal. Vi har haft en fantastisk tillväxtresa och våra ambitioner är höga. Vår personal är viktig för oss och vi erbjuder friskvårdsbidrag, tjänstepension och stora möjligheter till professionell utveckling. Vi tror att det händer något speciellt när vi ses och jobbar tillsammans på vårt fina nyrenoverade kontor. Vi har en flexibel uppdelning där du träffar kollegor på kontoret vissa dagar i veckan och andra dagar kan du jobba hemifrån. Vi har flex-tid, det innebär att du i dialog med din chef har möjlighet att anpassa arbetstiderna baserat på dina och verksamhetens behov. På vårt kontor i Mörby har vi lunchförmån, gym och för de som vill erbjuder vi gruppträning på fredagar.

Ansökan och kontakt
Om du tycker att rollen är utmanande och intressant sök via vårt rekryteringssystem och ladda upp ditt CV. 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta Linda Olofsson, VP Finance PPE  Direkt: +46703142176. E-post: linda.olofsson@hultaforsgroup.com (i enlighet med GDPR-reglerna accepterar vi inte ansökningar via e-post).  

Om Hultafors Group
Ägs av det svenska investmentbolaget AB Latour, det mycket förvärvande Hultafors Group, erbjuder en snabbt växande portfölj av ledande varumärken som håller drivna professionella användare i framkant när det gäller funktionalitet, säkerhet och total produktivitet. Tillsammans bildar de internationellt erkända varumärkena en unik produktfamilj för professionella användare som måste kunna lita på sin utrustning. Idag består vår produktportfölj av ett brett sortiment av produkter inom personlig skyddsutrustning och hårdvara, vilket ger produkter som skapar en bättre dag för professionella användare i mer än 130 år. Under 2021 utökades portföljen med förvärvet av Fristads, Kansas, Scangrip och Telesteps. Hultafors Group har en ambitiös tillväxtstrategi och har idag 16 olika varumärken, ca 1800 anställda och en omsättning på 550 MEUR 2021. Läs mer om Hultafors Group: www.hultaforsgroup.com


 

 

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.intenso.se/sv
Sista ansökningsdag 13 okt 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.