Enterprise Sales Executive

Enterprise Sales Executive

Allt började med ett inbrott på grundarens företag för drygt 14 år sedan, idag är House of Control ett Norskt SaaS bolag i kraftig tillväxt i Sverige, Norge och Danmark med ambitioner om att nå ut till övriga Europa. House of Control finns för att hjälpa företag att säkra åtaganden och värden genom att skapa kontroll och ökade vinster till sina kunder. House Of Control har skapat digitala lösningar för CFO, teamet och verksamheten som gör att tidskrävande rapportering förvandlas till något positivt. Ett antal erkända revisionsbolag anser att deras lösningar tillhör bland de bästa på marknaden.

Det finns en oerhörd potential på den svenska marknaden varför de nu satsar stort på den svenska säljorganisationen. Tycker du att allt var bättre förr? Tycker du att det är ’hitte-på’ att du som säljare ska vara ute på fältet och skapa affärsmöjligheter och sälja - din roll är ju att svara på anbud, skapa kundplaner och knappa in siffror i Excel vid skrivbordet?! Har du som drivkraft att förvalta och att snurra befintliga avtal? Har du aldrig haft en egen säljbudget, men tänker ’hur svårt kan det vara?´ I så fall är du inte vår kille/tjej den här gången, tyvärr.

Går du däremot igång på att plocka marknadsandelar och drivs av att vinna förtroende, förhandla och dra hem business? Får du hjärtklappning av blotta tanken av att själv få skapa nya businessmöjligheter individuellt och tillsammans med ditt säljteam av kompetenta kollegor? Är du lösningsorienterad och van att skapa säljstrukturer som fungerar i praktiken? Om du har ett starkt proven track record av B2B-försäljning, samt är den säljaren som dina kunder vill rekommendera, då vill vi snacka med dig!

Vi erbjuder dig:
  • Chansen att representera ett bolag i stark tillväxt och med hög ambition
  • En betydelsefull roll som säljare i bolagets satsning i Sverige
  • En stimulerande och utvecklande yrkesvardag i en spännande säljorganisation med högt tempo och stark säljkultur
  • Kompetenta och engagerade kollegor i en positiv, dynamisk arbetsmiljö
  • Stora möjligheter att utvecklas i din roll som säljare.
  • Mycket bra lönevillkor
I rollen som Sales Executive kommer du att bearbeta nya kunder i den privata sektorn (företag med minst 100 Msek i omsättning) så väl som den offentliga sektorn. Förhandling sker på C-Level nivå med VD och CFO för att stänga affärerna med säljcykler allt ifrån tre månader upp till ett år. Du erbjuder House of Control’s tjänster som innefattar att företag får kontroll på sina operationella kostnader samt ekonomiska förpliktelser, i form av den molnbaserade tjänsten Complete Control.

Vi söker säljare som går igång på att göra bra affärer, gillar att leva i en föränderlig värld där du är den som skapar din egen framgång. Du är oerhört driven, har en stark initiativförmåga, är förtroendeingivande och har en naturlig affärsmässighet. Du är van vid att skapa resultat genom högt tempo, aktivitet och strukturerad bearbetning av marknaden. Du är trygg i dig själv, ödmjuk inför olika typer av kundbehov och känner dig bekväm i en rådgivande roll som säljare.

För att lyckas i rollen är du ambitiös och trygg i att presentera lösningar, gärna i en komplex miljö för olika typer av beslutsfattare. Du är van vid att prospektera på ett strukturerat sätt, kreativt arbeta fram och driva nya affärsdialoger, avtal och samarbeten på en högre nivå.

Vi söker dig som:
  • Har erfarenhet av B2B-försäljning av tjänster eller lösningar gärna SaaS eller IT
  • Är van med att hålla högt tempo och aktivitet i tidigare roller inom försäljning
  • Är en lagspelare och som önskar att jobba mot högt uppsatta mål
  • Ett brinnande intresse för affärer och att skapa affärsnytta
Rollen kräver även att du är behärskar svenska och engelska i både tal och skrift, har goda kunskaper i Officepaketet och innehar B-körkort. Du har inget emot att fira framgångar och klappar gärna på kontorets egen lilla hund som springer mellan stolarna på kontoret. Vi sitter i fräscha fina lokaler vid Alviks Strand. Du måste på något sätt ha tillgång till bil, skaffar du dig eller har en vit bil folierar vi den och ger dig en fin tilläggsersättning samt milersättning såklart.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys Regionchef Sara Sjölund. Urval sker löpande. Intervjuer påbörjas tidigast i början av augusti. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta sara.sjolund@salesonly.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen. Urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

House of Control är ett SaaS-företag i stark tillväxt som hjälper företag med att få kontroll på operationella kostnader och ekonomiska förpliktelser. Vi har utvecklat och levererar den molnbaserade tjänsten Complete Control. Genom huvudkontoret i Norge och våra dotterbolag i Sverige och Danmark betjänar vi idag över 1 000 kunder i 60 länder. Vi är marknadsledande på aktiv förvaltning av avtal och åtaganden för både små och stora företag inom den privata, offentliga och statliga sektorn. Vi förvaltar företagsvärden för över 150 miljarder kronor. Våren 2015 kom det norska investeringsbolaget Viking Venture in på ägarsidan, och målet är att ta innovationstakten vidare ut i världen från 2016. House of Control AS är en oberoende och neutral aktör. Våra medarbetare är engagerade och vi är stolta över en god arbetsmiljö med en stark organisationskultur. Företaget grundades 2006 och har varit gasell 4 år i rad. Läs mer om oss på www.houseofcontrol.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (8 dagar kvar)