House of Control har en kundportölj bestående av 1300 företag i mer än 60 länder och vi är stolta över att hjälpa våra kunder med att få full kontroll på deras avtal, ägodeler och framtida åtaganden – och nu letar vi efter dig som vill vara med på att stärka vårt svenska säljteam ytterligare.

Något av det viktigaste hos House of Control är gott samarbete och vi söker efter dig som kan och önskar bidra till att skapa god stämning samt till en positiv utveckling för företaget. Energi, engagemang och en vilja att dela kompetans och erfarenheter bygger upp under vår starka organisationskultur- något du kommer att märka redan i onboardingprocessen.

Att fira segrar är viktigt, och från tid till annan gillar vi att slå på "stortrumman". I fjol var vi till Miami– dit skall vi flera gånger.

Sales Executive

Vi bygger Nordens grymmaste säljteam och söker nu Sales Executive till vårt kontor i Sverige med utsikt över vattnet i Alviks Strand. Här blir du en viktig del av vårt säljteam, bestående av fem tävlingsinriktade kollegor. Vi jobbar mot nya kunder och våra viktigaste uppgifter är att bidra till kontroll, översikt och kostnadsbesparingar genom vår SaaS-lösning Complete Control.

När du visat resultat, kommer vår interna bokningsavdelning att stötta upp din kalender med bokade möten. Magnus Jansson, Säljchef, kommer att bli din närmaste sparringpartner och den som du rapporterar till. Telefonen kommer du att få stor nytta av och de du bokar möten med kommer primärt att vara CEO, CFO och CPO.

Lite om dig. Om du uppskattar goda samtal, om du är känd för att ha näsa för affärer och hatar att förlora i shuffleboard, då tror vi att du kommer att trivas hos oss. Du måste ha bakgrund från B2B-sälj, idealt från ekonomi- och/eller IT-sektorn.

Vad får du? Du kommer att jobba med kompetenta, trevliga och smarta människor som jobbar dedikerat för att utveckla varandra och som jobbar hårt för att kunderna skall få en god upplevelse och en lösning de verkligen får god nytta av. Köket är ett populärt område där diskussionerna och dialogerna har skiftande teman med allt från digitalisering, resmål, säljtekniker, matrecept och annat som hör livet till. House of Control har en provisionsmodell som få, kanske ingen, kan konkurrera med och då vi vet att trygghet är viktigt har vi konkurrenskraftiga ordningar gällande grundlön, försäkringar, semester osv.

Något du undrar över? Ring +47 909 96 492, så svarar Morten Setsaas, VD för Vizer AS och rekryteringspartner till House of Control. Vi ser fram emot att höra din historia och varför du önskar bli med på HoC-laget.

Nøkkelord: Försäljning, Salgskonsulent, Sales Executive
Bransjekategori: IT / Telekommunikasjon / Internett
Bransje: Annet
Alternativ bransjekategori: Økonomi / Regnskap
Alternativ bransje: Annet
Mer info
Kontaktperson Morten Setsaas
Telefon +4790996492
Email Mejla Morten Setsaas
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

House of Control har funnits sedan 2006, och har sitt huvudkontor i Oslo. Tillsammans med dotterbolagen i Stockholm och Köpenhamn, är House of Control marknadsledare inom aktiv avtalshantering i Norden. Av våra ca 70 medarbetare har majoriteten säljande roller, med lång erfarenhet i bolaget.