Systemförvaltare till Hotell- och restaurangfackets IT-enhet i Stockholm

Systemförvaltare till Hotell- och restaurangfackets IT-enhet i Stockholm

Arbetsbeskrivning

Är du en passionerad och engagerad förvaltare som vill vara med och förädla HRF:s kärnsystem? Vi söker nu en systemförvaltare som driver förvaltning och utvecklingsfrågor av vårt medlemssystem mot att bli det funktionella och användarvänliga system verksamheten önskar. Du är lyhörd och har förmågan att fånga upp organisationens krav, behov och önskemål, identifiera utvecklingsmöjligheter och omsätta dem i kravställning mot våra leverantörer. Driver och samordnar/koordinerar leveransen från våra system-leverantörer. Deltar aktivt i uppföljnings/förvaltningsmöten med leverantörer. Du deltar i att bygga och underhålla en mindre förvaltningsorganisation och arbetar med dagligt övergripande operativt ansvar för systemförvaltningen - Du kommer att omvärldsbevaka utifrån ett verksamhetsperspektiv och följa den tekniska utvecklingen samt verka för en strategisk framtidsplan.


En stor del av arbetsuppgifterna sker med hjälp av telefon och mail. Det är viktigt att du trivs med telefon och mail som arbetsredskap. Viss manuell hantering av blanketter förekommer.

Vem är du?

Du har lett eller aktivt arbetat med systemförvaltning. Meriterande är erfarenhet av Microsoft Dynamics CRM. Har erfarenheter från kravställning och design till implementering, testning och utbildning. Har tidigare god erfarenhet av affärsrelationer och leverantörsstyrning. Du är van att arbeta med människor och har förmågan att kommunicera runt IT-frågor på ett sätt som skapar förtroende och förståelse både i verksamheten och hos våra leverantörer.


Som person är du engagerad, har lätt till skratt, du inspirerar andra och är entusiastisk. Du är van att arbeta självständigt och driva egna frågor och är inte rädd för att fatta egna beslut i det dagliga arbetet. Du kanske idag arbetar som en driven Service Manager, Leveransansvarig eller Projektledare? Erfarenhet från att ha arbetat i fackförbund eller medlems-/intresseorganisation är också meriterande.


Personliga egenskaper är driven och ansvarstagande. Kommunikativ, social, trygg och glad. En nyfiken och smidig person med rätt inställning och personlighet som kompletterar oss och passar in i vår organisation kommer att trivas bra i rollen.


Du erbjuds

En tillsvidare heltidstjänst med placering centralt i Stockholm.


Lön- och anställningsvillkor enligt kollektivavtal med AFO-Handels.


Frågor om tjänsten besvaras av enhetschef Martin Hedman, martin.hedman@hrf.net


Facklig företrädare är Agneta Åkerberg-Guilotte, agneta.akerberg-guilotte@hrf.net


Intervjuer sker löpande.
Mer info
Telefon 0771575859
Email Mejla Hotell- och restaurangfacket
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Hotell- och restaurangfacket
(HRF) är det fackförbund som organiserar och tecknar kollektivavtal för anställda inom besöksnäringen, Sveriges framtidsbransch.


HRF är en demokratisk
organisation, vilket innebär att det i grunden är medlemmarna som bestämmer vilka frågor föreningen ska driva. HRF är en given part i branschen för såväl anställda som arbetsgivare. Tillsammans arbetar vi för schysta villkor.