Assistent till Hotell- och restaurangfackets medlemsservice i Stockholm

Assistent till Hotell- och restaurangfackets medlemsservice i Stockholm

Jobbet som assistent på medlemsservice innebär att vara Hotell- och restaurangfackets ansikte utåt. Du ger våra medlemmar professionell service via mail och telefon.

Du hjälper våra medlemmar med frågor och rådgivning rörande medlemskapet. I tjänsten ingår också att administrera vårt medlems-, avtals- och uppdragsregister.

En stor del av arbetsuppgifterna sker med hjälp av telefon och mail. Det är viktigt att du trivs med telefon och mail som arbetsredskap. Viss manuell hantering av blanketter förekommer.

Vem är du?
Du är en trygg, positiv och social lagspelare med stark känsla för service och bemötande samt administration. Att lyssna på medlemmarna, lösa problem och se lösningar är en naturlig del av jobbet för dig. Du delar givetvis arbetarrörelsens värderingar.

Kvalifikationer
  • God datavana och i synnerhet i Office. Gärna från Dynamics CRM- (kund/medlems) system och/eller ärendehanteringssystem.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Erfarenhet av kundtjänstroll, arbete med service- och administration och ytterligare språkkunskaper är meriterande.

Du erbjuds
En tillsvidare heltidstjänst med placering centralt i Stockholm. Lön- och anställningsvillkor enligt kollektivavtal med AFO-Handels.


Frågor om tjänsten besvaras av enhetschef Martin Hedman, martin.hedman@hrf.net Facklig företrädare är Agneta Åkerberg-Guilotte, agneta.akerberg-guilotte@hrf.net


Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt men senast 22 mars till: magdalena.pettersen@hrf.net
Mer info
Telefon 0771575859
Email Mejla Hotell- och restaurangfacket
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 mars (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Hotell- och restaurangfacket
(HRF) är det fackförbund som organiserar och tecknar kollektivavtal för anställda inom besöksnäringen, Sveriges framtidsbransch.


HRF är en demokratisk
organisation, vilket innebär att det i grunden är medlemmarna som bestämmer vilka frågor föreningen ska driva. HRF är en given part i branschen för såväl anställda som arbetsgivare. Tillsammans arbetar vi för schysta villkor.