Vi söker städare, stockholm

Vi söker städare, stockholm

VI SÖKER STÄDARE i Stockholm

Delar du vår passion för service och gillar du ett högt tempo där ingen dag är den andra lik? Vill du vara med på en spännande resa och ge bättre livskvalitet för våra kunder? Då är det dig vi söker efter!

Vi är i en stark tillväxtfas och söker nu flera städare på 50% med placering i Stockholmsområdet.


Om tjänsten

Som städare hos oss på HomeMaid har du en viktig roll och är ansiktet utåt för våra kunder. Du kommer att arbeta med städning vilket inkluderar bland annat dammsugning, damning, strykning, moppning och fönsterputsning i våra kunders privata bostad. Du arbetar både självständigt och ansvar för dina egna kunder, men också i grupp tillsammans med dina kollegor.


Vi erbjuder dig

Ett spännande jobb med många utmaningar i en expansiv tjänstebransch! Vår personal är vår viktigaste resurs!

Vi vet att det bästa arbetet utförs av nöjda och trygga medarbetare. Därför värnar vi om vår personal och har en personalpolicy som innehåller viktiga delar som utbildning, friskvårdsbidrag, individuell lönesättning, försäkringar mm. HomeMaid är medlem i Almega och följer därmed villkor enligt kommunals kollektivavtal.

Vi söker dig som:
  • Trivs att arbeta självständigt med städning
  • Drivs av att ge bästa möjliga service
  • Är noggrann, ansvarsfull och punktlig
  • Har en positiv attityd
  • Har grundläggande språkkunskaper i svenska tal och skrift
  • Har B-körkort och tillgång till bil

Placering:
Arbetet sker i Stockholmområdet

Anställning: 50% med 6 månader provanställning

Tillträde: Intervjuer sker löpande

Lön: Enligt kollektivavtal

Välkommen med din ansökan!

HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder och företag med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market sedan november 2005. Egna filialer finns på 25 orter i Sverige med huvudkontoret i Halmstad. Därutöver finns samarbetspartners i ett antal ytterligare städer. www.homemaid.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Övrigt
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 26 juni 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1997 har HomeMaids medarbetare hjälpt tusentals kunder till en gnisselfri vardag. Vårt mål är att leverera högsta kundnöjdhet och att vara branschens bästa arbetsgivare.