SÄLJARE, Stockholm

SÄLJARE, Stockholm

SÄLJARE, Stockholm

Delar du vår passion för service och gillar du ett högt tempo där ingen dag är den andra lik? Vill du vara med på en spännande resa och ge bättre livskvalitet för våra kunder? Då är det dig vi söker efter!
Vi är i en stark tillväxtfas och söker nu en Säljare som
drivs av att göra affärer, älskar att träffa människor och arbeta mot uppsatta mål.

Om tjänsten
I rollen som Säljare hos HomeMaid i Stockholm arbetar du med nykundsförsäljning och merförsäljning samt jobbar mot uppsatta mål. Detta sker via kundbesök och möten med både nya och befintliga kunder. Dessa genomförs främst genom fysiska möten men även i vissa fall digitalt eller via telefon. Du bokar själv in möten och ser det som en självklarhet att driva relationsskapande aktiviteter med våra kunder. I rollen ingår även en del administration kring säljarbetet, såsom offerthantering, avtalshantering och marknadsbearbetning. Du deltar vid försäljningsaktiviteter, event och nätverksträffar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Boka in och utföra kundbesök till framför allt privata kunder men även till företag
  • Arbeta för långsiktiga kundrelationer samt bearbeta nya kunder
  • Säljadministration
Vem är du?
HomeMaid söker dig som har erfarenhet av uppsökande försäljning och drivs av att nå uppsatta mål. I din roll behöver du ha en god kommunikations- och anpassningsförmåga och vara drivande och effektiv i ditt sätt att arbeta. För att trivas i rollen ska det vara naturligt för dig att arbeta strukturerat i ett högt tempo utan att tumma på affärsmässighet. Vara bekväm i kunddialoger och se det som en självklarhet att ta initiativ till samtal och möten. Vidare har du en nyfikenhet som hjälper dig att identifiera nya affärsmöjligheter som främjar både din och bolagets utveckling. Genom din positiva inställning, pålitlighet och din förmåga att snabbt inge förtroende är du en god ambassadör för HomeMaid.

Vi söker dig som har:
  • Intresse och erfarenhet från försäljning/service
  • God samarbets- och kommunikationsförmåga.
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • God dator/systemvana samt bekväm i Excel.
  • B-körkort.
Stor del av arbetstiden förläggs till möten hos kund och resor till och från med fokus på Stockholmsområdet.

Anställning: heltid, tillsvidareanställning

Tillträde: start omgående eller enligt överenskommelse. Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansök senast: 2022-04-28

Välkommen med din ansökan!

HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder och företag med våra tjänster. HomeMaid är noterat på Spotlight Stock Market sedan november 2005. Egna filialer finns på 25 orter i Sverige med huvudkontoret i Halmstad. Därutöver finns samarbetspartners i ett antal ytterligare städer. www.homemaid.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Deltid
Sista ansökningsdag 26 juni 2022 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1997 har HomeMaids medarbetare hjälpt tusentals kunder till en gnisselfri vardag. Vårt mål är att leverera högsta kundnöjdhet och att vara branschens bästa arbetsgivare.