Montör sökes till spännande uppdrag!

Montör sökes till spännande uppdrag!

"ASMBLR - Vi kallar oss montörer, kreativa doers och är kanske mötesindustrins bästa vän.

Vi hanterar olika typer av uppdrag där något behöver byggas upp, sättas på plats, förflyttas eller etableras. Allt från utrustning i mötesrum till marknadsföringsytor på festivaler.

Vårt team behöver nu stärkas med fler gränslöst härliga personer som kan möta våra kunder med en servicenivå och glädje de inte trodde var möjlig inom vårt skrå.

Just nu söker vi specifikt efter dig som är lite extra tekniskt lagd.
Rent konkret innebär arbetet vi behöver tillsätta just nu, att etablera mötesutrustning hos kund. Allt från att montera skärmar, dra kablar, koppla upp mot nätverk för ljud och bild. Tillsammans skapar vi morgondagens mötesrum för en hybridupplevelse åt våra kunder.Du är nyfiken på livet och vad vi kan åstadkomma tillsammans framöver. Du har lätt till skratt, är prestigelös som person, är händig, lättlärd, intresserad av teknik och kommer ofta med nya, smarta lösningar. Vi jobbar såklart i team och rör oss i området runt Stockholm där våra kunder finns.

Vi är redo att sätta dig i arbete direkt och tillhandahåller yrkeskläder och verktyg som passar både tjejer och killar, så det finns inget att tveka på - Hör av dig!

Kontakt:
Vi intervjuar personer löpande så tillträdesdag sker efter överrenskommelse"

Maila din ansökan till work@asmblr.se eller klicka på Ansök nu
Mer info
Kontaktperson Linnéa Adamson
Telefon 0709653147
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (16 dagar kvar)