Channel Account Manager/Partneransvarig till Holm Security

Channel Account Manager/Partneransvarig till Holm Security

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är en driven säljare och som vill arbeta som Channel Account Manager/Partneransvarig i en utmanande roll där du får stora möjligheter att fortsätta utvecklas som säljare.

Hos Holm Security arbetar du fritt och resultatinriktat och ingår i ett säljteam med en stark lagkänsla. Ditt fokus är att bygga och underhålla ett nätverk av partners (återförsäljare). Du bygger upp ditt eget nätverk av partners som du sedan förvaltar. Tillsammans med våra partners och säljare bearbetar du även slutkunder.

Tack vare korta beslutsvägar utan krångel och omständliga arbetsuppgifter kan du lägga all din tid på att optimera din försäljning. Din försäljning mäts på ordervärdet och du förväntas leverera regelbundet mot din budget. Holm Security arbetar med generösa och enkla villkor, det enda som står mellan dig och en riktigt bra ersättning är din arbetsinsats.

Rollen är heltid med omgående anställning hos Holm Security.

Din profil

Vi söker dig som är en genuin säljarprofil, som verkligen brinner för försäljning. Du är driven och engagerad i din roll och tar mycket egna initiativ för att driva dina affärer framåt. Vi ser att du är beredd på att lägga ner hårt arbete för att nå dina resultat, samt att du är en teamplayer som är bra på att samarbeta med andra.
  • Du skall ha dokumenterade framgångsrika försäljningsresultat.
  • Tidigare erfarenhet av försäljning av IT-tjänster eller produkter är ett plus.
  • Tidigare erfarenhet av försäljning av IT-säkerhetstjänster eller produkter, samt om du har byggt ett återförsäljarnätverk för försäljning av IT-tjänster och produkterär ett stort plus i kanten.
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då intervjuer sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryterare Siri Hågefalk på telefon 08 - 445 43 44 eller siri.hagefalk@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang, är professionella och har en passion för personal. Det är viktigt för oss att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekrytering eller bemanning. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012

Sökord: Account Manager, IT säljare, Partner säljare, Säljare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Holm Security grundades 2015 och arbetar inom IT-säkerhetsbranschen. De erbjuder sina kunder smarta lösningar för att arbeta tryggt och skyddat på nätet genom att upptäcka och förebygga säkerhetsbrister i system. Företaget finns i en ljus, fräsh och luftig lokal precis vid vattnet i Alviks strand.

Holm Security erbjuder en spännande entreprenöriell miljö där du får möjlighet att arbeta med några av Sveriges främsta entreprenörer - på senare tid Sveriges troligen mest framstående entreprenörer inom IT-säkerhet. De tycker om att umgås och dela upplevelser med teamet på vägen till framgång! After Work, events och resor är bara några av de saker som de gör tillsammans.