Redovisningsekonom till Holm Security Sweden AB, Stockholm

Redovisningsekonom till Holm Security Sweden AB, Stockholm


Redovisningsekonom

Nästa generations sårbarhetsanalyser.

Holm Security utmanar den globala marknaden inom automatiserade och kontinuerliga sårbarhetsanalyser. Idag finns vi i en rad olika länder i Europa och Asien. Vi är på en spännande resa där vi genom vår plattform för nästa generations sårbarhetsanalyser skapar en hörnsten inom modern IT-säkerhet. Om du vill veta mer om oss och vår produkt, klicka här.

Vårt mål är att göra ett globalt avtryck och blir marknadsledande i Europa och Asien. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt fantastiska team. Ansök redan idag!

Om rollen

Som Redovisningsekonom hos oss får du vara med och bygga upp ekonomifunktionen i ett snabbt växande globalt bolag. Eftersom vi växer på många olika marknader kommer din roll att vara både omväxlande och utvecklande. Du kommer att arbeta med diverse ekonomirelaterade frågor så som rapportering, rutiner och processer och ha det övergripande ansvaret för samtliga marknader. Till din hjälp har du både vår ekonomiassisterande funktion men också god stöttning från nyckelroller i både Sverige och utomlands.

Du kommer att arbeta med implementering av rutiner för befintliga och nya marknader relaterat till bokföring, lönerapportering och fakturering. Du kommer även att ta fram material och underlag till lokala ekonomibyråer som sköter den löpande bokföringen för de olika lokala bolagen i Europa och Asien.

Exempel på arbetsuppgifter
 • Löpande bokföring
 • Leverantörsreskontra
 • Kundreskontra
 • Lönerapportering
 • Löpande avrapportering till VD och styrelse
Vem vi söker

Vi söker dig som har mångårig erfarenhet av ekonomiarbete, gärna inom ett globalt bolag. Då du kommer att ha en central roll i att bygga upp ekonomifunktionen är det viktigt att du är strukturerad, lösningsorienterad och har en stor ansvarskänsla. Utöver detta är du självgående och trivs i en varierad roll med många kontaktytor. Har du även erfarenhet av att arbeta mot Europa och/eller Asien är det ett stort plus.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Vårt erbjudande
 • En global miljö med stor mångfald.
 • En arbetsplats som värnar din work-life balance.
 • En position på ett bolag med teknik i framkant.
 • En arbetsplats i Alviks Strand, i en vacker omgivning med Mälaren just utanför fönstret.
 • Ett nytt, modernt och kreativt kontor med bland annat pingisbord, biljard och dedikerat gaming room.
 • Bra förmåner så som två extra dagars ledighet vid jul, gratis gruppträning, rabatterade gymkort, friskvårdsbidrag och tillgång till färsk mat och snacks etc
 • Team aktiviteter - vi vill skapa en stark teamkänsla och därför finns det alltid flera events att se fram emot.
Kontakt

Om du har frågor om företaget och tjänsten är du välkommen att kontakta HR Manager Thomasine Grindestam på thomasine.grindestam@holmsecurity.com eller telefon+46(0)702661119.
Din ansökan skickar du via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonom, Redovisning, Ekonomiansvarig, Finans, Redovisningsansvarig,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 17 jan 2020 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!