Key Account Manager till Holm Security Sweden AB, Stockholm

Key Account Manager till Holm Security Sweden AB, Stockholm

Key Account Manager

Nästa generations sårbarhetsanalyser

Holm Security utmanar den globala marknaden inom automatiserade och kontinuerliga sårbarhetsanalyser. Idag finns vi i en rad olika länder i Europa och Asien. Vi är på en spännande resa där vi genom vår plattform för nästa generations sårbarhetsanalyser skapar en hörnsten inom modern IT-säkerhet. Om du vill veta mer om oss och vår produkt, klicka här.

Vårt mål är att göra ett globalt avtryck och blir marknadsledande i Europa och Asien. Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt fantastiska team. Ansök redan idag!

Om rollen
Hos oss kommer du att arbeta med allt från prospektering och nyförsäljning till att både underhålla och utveckla relationen med dina kunder vilket du gör i nära samarbete med vårt Customer Succsess team.

Du ingår i ett säljteam med en stark lagkänsla och ett stort resultatfokus där du även har mycket frihet under ansvar. Våra kunder är verksamma inom både privat och offentlig sektor där kundmötet sker både över telefon, webb och genom fysiska möten.

Vår produkt är en plattform för sårbarhetsanalyser, ett väldigt hett ämne just nu och där vi ser en stor efterfrågan. Ny lagstiftning så som GDPR och NIS men även en ökad efterfrågan på IT-säkerhet generellt gör att intresset för vår produkt är stor och därför behöver vi nu utöka teamet.

Vi söker dig som

Är driven, orädd, ihärdig och har lätt för att lyfta luren. Du har ett stort resultatfokus och drivs av att nå högt uppsatta mål, både individuella och gemensamma för teamet. Att arbeta med säkerhet och känslig information ställer höga krav på förtroende och kvalitet, något som du inte tummar på.

För att lyckas i rollen

Har du tidigare arbetat med B2B-försäljning, gärna inom IT. Dina goda försäljningsresultat talar för sig själva och du har grundläggande kunskaper inom nätverk TCP/IP och webb. Du uttrycker dig väl på Svenska i både tal och skrift.
Vi blir extra intresserade om du har tidigare erfarenhet av IT-säkerhet.

Vårt erbjudande
  • En global miljö med stor mångfald.
  • En arbetsplats som värnar din work-life balance.
  • En position på ett bolag med teknik i framkant.
  • En arbetsplats i Alviks Strand, i en vacker omgivning med Mälaren just utanför fönstret.
  • Ett nytt, modernt och kreativt kontor med bland annat pingisbord, biljard och dedikerat gaming room.
  • Bra förmåner så som två extra dagars ledighet vid jul, gratis gruppträning, rabatterade gymkort, friskvårdsbidrag och tillgång till färsk mat och snacks etc
  • Team aktiviteter - vi vill skapa en stark teamkänsla och därför finns det alltid flera events att se fram emot.
Kontakt
Om du har frågor om företaget och tjänsten är du välkommen att kontakta HR Manager Thomasine Grindestam på thomasine.grindestam@holmsecurity.com

eller telefon +46(0)72661119.
Din ansökan skickar du via ansökningsknappen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljare, Storkundsäljare, Area manager, Area Salesmanager, Utesäljare, Regionsäljare, Fältsäljare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Managementkonsult & Rådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 17 jan 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!