Marknadskoordinator till Hjerta

Marknadskoordinator till Hjerta

Hjerta är ett ledande rådgivningsföretag inom försäkring och sparande. Vi möter behoven hos företag och individer med vårt breda erbjudande, vår starka lokala närvaro och den stora organisationens möjligheter och fördelar. Vi levererar värde för våra kunder genom engagemang, trygghet och innovation. Idag är vi ca 210 rådgivare på fler än 40 orter runt om i Sverige. Vi fortsätter att växa och skapar framtidens bästa rådgivarkoncern nära våra kunder.

Som marknadskoordinator på Hjerta kommer du att arbeta i en bred, varierande och självständig roll där du arbetar för att stärka Hjertas varumärke. Vi kommunicerar med både slutkunder/privatpersoner och förmedlare/ rådgivare inom koncernen. Du ingår i ett litet team med korta beslutsvägar.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Planera och producera annonser, banners och marknadsmaterial för olika kanaler (tryckt och digitalt)
  • Nyhetsbrev - skapa och distribuera digitala månatliga nyhetsbrev och produktinformation
  • Event och inbjudningar
  • Produktion av presentationer
  • Leverantörskontakter och beställning av trycksaker
  • Löpande uppdatering av web och intranät
  • Innehåll i sociala medier
  • Arbete i Adobe CC, främst Photoshop och InDesign samt Powerpoint
Vem är du?

Vi söker dig som är serviceinriktad, arbetar självständigt och är strukturerad. Du har god organisationsförmåga och ett gott designöga. Du är en duktig skribent och behärskar det svenska språket i tal och skrift. Du uttrycker dig nära, engagerat och modernt utifrån vår varumärkesplattform. Du har relevant erfarenhet och utbildning inom marknadsföring och/eller kommunikation. Är skicklig grafiskt och hanterar Photoshop, Indesign och Powerpoint m.m.

Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i Apsis och webbpubliceringsverktyget Umbraco, men det är inget krav.

Du erbjuds

Är du rätt person för oss, får du arbeta med det kommunikativa uttrycket för Hjerta, där vi syns och hörs på marknaden i ett snabbfotat företag med marknadsledande produkter. Tjänsten är heltid.

Har du frågor om tjänsten kontakta Ylva Klingvall, Kommunikationschef på Hjerta, ylva.klingvall@hjerta.se eller ring 0708-31 08 65.

Mejla din ansökan till Ewa Attefors-Palm, ewa.attefors@hjerta.se senast den 22 juni 2018. Urvalet kommer att ske löpande så sök tjänsten redan idag!
Mer info
Kontaktperson Ulriikka Uittomäki
Telefon 0766-33 14 40
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jurek
Hemsida http://www.jurek.se/
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.