Systemspecialist med helpdeskansvar till Hjärt-Lungfonden

Systemspecialist med helpdeskansvar till Hjärt-Lungfonden

Hjärt-Lungfonden söker nu en Systemspecialist med helpdeskansvar som vill vara med och hjälpa verksamheten med de IT-system som utgör kärnan i Hjärt-Lungfondens verksamhet, insamling till livsviktig hjärt- och lungforskning samt utdelning av forskningsanslag. Här kan du med din kunskap hjälpa verksamheten att på ett effektivt sätt använda våra IT-system och göra skillnad på riktigt! Låter det intressant? Läs mer och ansök idag!

Vi söker dig som är i början av din karriär eller som har några års erfarenhet av helpdesk och är intresserad av att få sätta tänderna i nya system som gör skillnad på riktigt.

Om tjänsten
Som Systemspecialist med helpdeskansvar kommer du att ge support till interna användare kring Hjärt-Lungfondens egenutvecklade system som används internt av organisationen. Systemen är verksamhetskritiska och komplexa med åtskilliga API:er, integrationer och avancerade urvalsverktyg, machine learning-algoritmer och interna användargränssnitt. Systemen ger både stöd till insamling av pengar till forskning samt bedömning av forskningsprojekt och utdelning av pengar till forskning.

Du kommer genom att vara ansvarig för intern helpdesk successivt lära dig våra system och bli expert på dem. Du blir en del av ett härligt och kvalificerat IT-team där du i början får mycket stöd av utvecklare till systemen när du ger hjälp till våra interna användare.

Vi ser gärna att du utvecklas hos oss och att du på sikt blir mer självgående och klarar av mer på egen hand. Din roll kan därför även komma att omfatta exempelvis internutbildning, kravutredning och testning av nyutvecklad funktionalitet.

Om dig
Du är någon som vill arbeta på en arbetsplats där dina insatser bidrar till förändring som verkligen gör inverkan på något större. För att lyckas i rollen har du ett stort intresse för teknik och system och ditt intresse medför att du håller dig uppdaterad. Vidare ser vi gärna att du har en relevant utbildning och kanske något års erfarenhet efter studierna inom förslagsvis helpdesk. Meriterande är erfarenhet av Zendesk för Helpdesk och Azure DevOps för task-hantering. Det är även meriterande att ha kunskaper om SQL eller programmering genom exempelvis hobbyprojekt.

Som person är du lösningsorienterad, positiv och uthållig med en god känsla för att ge service. Du har en stor kapacitet att sätta dig in i nya system och lära dig nya saker. Utöver detta kan du förstå och kommunicera väl på både svenska och engelska (i tal och skrift).

Ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag då urval sker löpande, dock senast den 1 mars 2020. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev, men det går även bra med LinkedInansökan. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Emelie Sandsten på 0707 – 60 36 96.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Emelie Sandsten
Telefon 0707 - 60 36 96
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.hjart-lungfonden.se/
Sista ansökningsdag 1 mars 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hjärt-Lungfondens vision är en värld fri från hjärt-lungsjukdom. Därför samlar vi in pengar till forskning och arbetar för ökad kunskap om forskningens betydelse. Verksamheten är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag. År 2018 delade fonden ut 351 MSEK till vinnande forskning.