Insamlingsassistenter till Hjärt-Lungfonden

Insamlingsassistenter till Hjärt-Lungfonden

Vår vision är en värld fri från hjärt-lungsjukdom. Vår ambition är att ge människor ett längre och friskare liv. Nu söker vi dig som vill göra skillnad i människors liv.

För att möjliggöra vårt mål om att ingen människa ska behöva dö i förtid av hjärt-lungsjukdom är vi helt beroende av gåvor från våra givare. Eftersom vi inte får några statliga bidrag kommer våra gåvor främst från privatpersoner, företag och stiftelser. Vi söker nu två Insamlingsassistenter för uppdrag om tidsbegränsad anställning.

Att arbeta som Insamlingsassistent på Hjärt-Lungfonden
Som Insamlingsassistent kommer du att ingå i en grupp engagerade och professionella insamlare som fokuserar på hur vi bäst samlar in pengar till livsviktig forskning. Om du är på jakt efter ett arbete inom administration där du kommer att ha många varierande samt betydelsefulla arbetsuppgifter, då kan rollen som Insamlingsassistent vara arbetet för dig.

Tjänsten innefattar allt från att hantera e-post, svara på samtal, vara en hjälpande hand för Gåvoservice till att också arbeta med produktförsäljning och hantera beställningar som kommer in. I rollen är du i daglig kontakt med våra givare och hjälper dem på bästa sätt.

Att arbeta som Insamlingsassistent innebär i stora drag att ansvara för att organisera och planera det administrativa arbetet i kombination med att vara en hjälpande hand där det behövs. Ett arbete där du ena dagen tar emot minnesgåvor och tackar våra viktiga givare, till att andra dagen stå på en mässa och berätta om hur forskning räddar liv!

Vem söker vi?
Vi söker dig som brinner för kontakten med människor i alla olika åldrar och sätter en ära i att arbeta med administration. För att passa i den här rollen är du en person som ser värdet i varje kontakt och som har stor respekt för alla människor. Du är en duktig och noggrann administratör med förmågan att se detaljer kopplade till helheten. Vi ser ett extra plus i om du har vana från försäljning.

Eftersom rollen innebär att du kommer ha kontaktytor både internt och externt ser vi att du har en god social förmåga och att du kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift. Det är viktigt att du har erfarenhet av administration sedan tidigare och är van vid att ha många järn i elden.

Anställningsform
Vi erbjuder tidsbegränsad anställning på 12 månader med start enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgraden för båda rollerna är 100% och med möjlighet till förlängning.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag, dock senast den 1 maj 2019. I din ansökan ber vi dig inkludera CV samt personligt brev. Om du inte har ditt CV och personliga brev tillgängligt just nu kan du även registrera en ansökan via mobilen med din LinkedInprofil. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Emelie Sandsten tel. 0707-60 36 96.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Emelie Sandsten
Telefon 0707-603696
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.hjart-lungfonden.se
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår vision är en värld fri från hjärt-lungsjukdom. Därför samlar vi in pengar till forskning och arbetar för ökad kunskap om forskningens betydelse. Verksamheten är helt beroende av gåvor från privatpersoner och företag. År 2018 delade fonden ut 351 miljoner kronor till vinnande forskning. Läs mer på: www.hjart-lungfonden.se