Administratör till nytt affärsområde inom Hitta.se

Administratör till nytt affärsområde inom Hitta.se

Vill du jobba på en av Sveriges mest besökta sajter med ett helt nytt affärsområde? Vi söker just nu efter en administratör.

Om tjänsten


Som administratör hos oss kommer du vara spindeln i nätet och arbeta tätt tillsammans med affärsområdeschef, säljchef och säljare. Du kommer ha många kontaktytor, främst internt men även externt.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att ske kring administration inom diverse olika system, b.la. inom vårt egna CRM. Du kommer även att hjälpa till med prospekteringsarbete, presentationer mm.

Du kommer att arbeta inom ett nytt affärsområde på Hitta.se som har fullt fokus på att driva nya affärer/offertförfrågningar till våra kunder.

Tjänsten kräver god kommunikationsförmåga, effektivitet samt förmåga att organisera sitt arbete.

Din profil

Du har sannolikt en gymnasial ekonomutbildning samt ca 2 års erfarenheter från arbete med motsvarande arbetsuppgifter.

Du trivs med att jobba i högt tempo, är ordningssam och strukturerad. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och hugga tag där det behövs.

För tjänsten krävs det att du har:
  • God administrativ förmåga
  • Vana vid att jobba i olika system
  • Mycket goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift
Mer info
Kontaktperson Christian Evers
Email Mejla Christian Evers
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hitta.se
Sista ansökningsdag 13 juli (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hitta.se är en lokal söktjänst som erbjuder gratis kartor, vägbeskrivningar, gatubilder, satellitbilder samt adresser och telefonnummer till alla svenska företag och privatpersoner. Dessutom publicerar livsstilsinformation, tomtgränser, bygglov och mycket annat som hjälper användarna att hitta rätt både via webben och mobilen. Bolaget grundades i juni 2004 och har sedan dess vuxit till en av Sveriges största sajter med över 3,9 miljoner unika användare varje vecka på webb och mobil.