Inhouse Sales - Hitta.se

Inhouse Sales - Hitta.se

På hitta.se finns adresser och telefonnummer till alla svenska företag och privatpersoner. Dessutom finns kartor, vägbeskrivningar, gatubilder, satellitbilder och mycket annat som hjälper användarna att hitta rätt både via webben och mobilen. Bolaget grundades i juni 2004 och har sedan dess vuxit till en av Sveriges största sajter med över 4,3 miljoner unika webbläsare varje vecka på webb och mobil (Ocast 2018)!

Vi startar upp en ny Inhouse Sales avdelning och söker nu tillsammans med Kraftsam efter nya säljare till vårt team i Stockholm!

Om tjänsten Inhouse SalesSom säljare hos hitta.se arbetar du med prospektering och försäljning över telefon. I din roll arbetar du mot företag med fokus på små- och mellanstora bolag där man jobbar med att sälja sökordspaket och hjälper företag i hela landet att marknadsföra sig på ”hitta.se”. Du använder företagets CRM-system för att strukturera upp dina dagar samt hålla koll på återkopplingar, offerter och nya kunder/prospekts.

Du ingår i ett utav företagets härliga Stockholmsteam och arbetar från kontoret som ligger i Stockholms centralaste delar. I din tjänst kommer du få bidra med dina tankar, idéer men även få ta del att forma teamets framtida kultur. Som säljare arbetar du med motiverande mål, såväl individuella som team-mål och coachas av teamets försäljningschef som även finns med som bollplank i din vardag, allt för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll!

Vi söker dig som är...
...en tävlingsinriktad lagspelare, som älskar att få ringa i säljklockan och drivs av att jobba mot tydliga mål. Som person och för att lyckas i rollen tror vi att du är prestigelös, driven, sprider positiv energi och vill jobba med kundrelationer.

Krav på dig som sökande...
... vi söker dig som har erfarenhet utav försäljning och gärna telemarketing i minst 12 sammanhängande månader. Du ska ha en stabil tillvaro och vilja få in foten i mediebranschen för att göra karriär. Du har god förmåga att strukturera ditt arbete för att vara effektiv, kan hantera CRM-system och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.

Denna process är en rekrytering där du efter avslutad rekryteringsprocess blir anställd hos hittapunktse AB.

Vad hitta.se erbjuder dig
Hos hitta.se får du möjlighet att utvecklas inom försäljning och bidra med ditt driv till bolagets fortsatta tillväxt! Som ny teammedlem får du en utbildning i produkt och försäljning, ett skönt gäng med kollegor som arbetar med affärerna i fokus och samtidigt har väldigt roligt tillsammans.

Hitta.se är ett affärsdrivet bolag med stora ambitioner för framtiden och för rätt personer finns det även möjlighet att ta ett steg till och på sikt arbeta som fältsäljare för Hitta.se. Som säljare arbetar du kontorstider mellan 08-17 från måndag till fredag.

Utöver detta så vill vi nämna...

... Afterworks, tävlingar, teamaktiviteter och ett kaffe som är klart godare än de flesta.

Vad väntar du på?
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Kraftsam rekrytering & bemanning AB
Sista ansökningsdag 28 feb (13 dagar kvar)