Arbetsledare

Arbetsledare entreprenad till Hissgruppen Sverige AB

Hissgruppen etablerades 1978 av erfarna hisstekniker som ville verka närmare sina kunder. Allt sedan starten har företaget haft en lokal förankring med sin huvudsakliga verksamhet i Stockholm. Personlig service och engagemang tycker vi är viktigt!

Vi jobbar med allt som har med hissar att göra, nyinstallationer, modernisering, service och reparationer av alla fabrikat. Vi levererar kundanpassade hissar av hög kvalitet och arbetar med olåsta hissystem samt komponenter från den öppna marknaden. Vår serviceorganisation är tillgänglig dygnet runt, alla dagar och våra tekniker har gedigen erfarenhet.

Nu söker vi en Arbetsledare entreprenad med placering i Stockholm

Som Arbetsledare hos Hissgruppen kommer du ha hand om ett härligt gäng tekniker där du kommer att fördela jobben och leda gruppen. Gruppen består idag av 20 tekniker delat på två arbetsledare. Tjänsten innebär ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. Arbetsledaren arbetar nära och stödjer VD och rollen innebär mycket kontakter både inom organisationen och med kunder och leverantörer.

Om tjänsten

Som arbetsledare är din främsta uppgift att skapa laganda, motivera och ge möjlighet till utveckling samtidigt som du fokuserar på kundens behov och upprätthåller en god service och kvalitet.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Leda och fördela arbetsuppgifter inom den egna arbetsgruppen
  • Äga kundansvaret inför och under alla entreprenader
  • Kontinuerligt följa upp status på alla projekt
  • Ihop med sälj sköta tidsplaneringen
  • Vara behjälplig med materialbeställningar
  • Hålla utvecklingssamtal och lönesamtal med sin arbetsgrupp
  • Se till att rutiner för gruppen upprätthålls såsom arbetsmiljö mm.
  • Löpande ekonomisk uppföljning av projekt
Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som arbetsledare och/eller har relevant utbildning. Du är kundorienterad, självgående, lösningsorienterad och bidrar gärna med egna idéer. Som ledare har du förmågan att ta tillvara på den yrkeserfarenhet som finns hos bolagets medarbetare, samtidigt som du med ditt engagemang motiverar dem att nå gemensamma mål.

Du är engagerad i ditt jobb och tar gärna på dig ansvar och förstår vikten av ett bra samarbete med alla inblandade; yrkesarbetare, underentreprenörer, kunder, övriga kollegor samt chefer.

Som person är du positiv, serviceinriktad och stresstålig.

Du har god datorvana och en förmåga att planera och arbeta strukturerat samt har ett intresse för ekonomi och tycker att det är stimulerande att göra goda affärer. Du behöver även ha god språkkunskap inom svenska och engelska. Meriterande är god teknisk kunskap samt om du har erfarenhet av hissbranschen.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du blir en del av Sveriges största oberoende hisskoncern med hållbarhet i fokus. Arbete inom företag där kunnande, kvalitet och erfarenhet värderas högt och med bra utvecklingsmöjligheter inom Motum-koncernen.

Vi eftersträvar jämlikhet, jämställdhet och mångfald på våra arbetsplatser.

Ansökan

Intresserad? Tveka inte att söka redan idag, vi tillämpar löpande urval!

Eventuella frågor skickas till Jonathan Dahlberg, 08 527 271 11, jonathan.dahlberg@hissgruppen.se, alternativt Anton Fransson, 08 527 271 07, anton.fransson@hissgruppen.se

Vi undanber oss kontakt från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Kontaktperson

Jonathan Dahlberg

jonathan.dahlberg@hissgruppen.se

0852727111
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hissgruppen är en del av Motum-koncernen. Motum är Sverige största oberoende hiss- och portkoncern. Vi är specialister på att installera, modernisera, serva och reparera hissar och portar. I koncernen ingår Hisscentralen, Hissgruppen, ITK, Motum Hiss Blekinge, Motum Hiss Skåne, Motum Port, Nordisk Hiss, Nordisk Hiss i Värmland, RoslagensHiss, Uppsala Lyftservice, Vinga Hiss och Östgöta Portservice.

Tillsammans är vi runt 350 anställda och omsätter cirka 700 miljoner kronor.