Säljassistent till Hippie de Luxe

Säljassistent till Hippie de Luxe

Är du en noggrann och serviceinriktad person som är mat- och bakintresserad? Vill du bli en del av ett expansivt företag där du får uttryck för din entreprenörsanda och möjlighet att utvecklas? Vi söker en Säljassistent till Hippie de Luxe.

Arbetsuppgifter

Rollen som Säljassistent är flexibel och varierande där du arbetar både administrativt och serviceinriktat. I arbetsuppgifterna ingår kommunikation främst via mejl och telefon med kunder och leverantörer men enstaka personliga möten kan förekomma. En stor del av arbetsuppgifterna består av systemadministration där du hanterar in- och utgående order samt registrerar kund och leverantörsuppgifter. Arbetsuppgifter så som lagerhantering och paketering är även en del av det dagliga arbetet. Vi är ett litet team med ett nära samarbete och därmed kan arbetsuppgifterna komma att variera och formas med tiden. Du arbetar självgående och serviceinriktat med kunden i högsta fokus.

Din profil

Avklarad gymnasial utbildning behövs för att vara aktuell för tjänsten. Likaså ser vi att du har B-körkort och besitter goda kunskaper i svenska samt engelska både i tal och skrift. Du har goda datakunskaper och en vana av att arbeta i Office-paketet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Som person har du god administrativ förmåga, är kommunikativ och har ett strukturerat tänk där du driver på ditt eget arbete. Din sociala förmåga faller sig naturligt och vi ser det även meriterande med ett intresse för bakning, matlagning och köksprodukter. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande och kan formas med tiden ser vi att du är flexibel och har lätt att anpassa dig.

Arbetstid: Dagtid vardagar

Tjänstgöringsort: Färjestaden

Hippie de Luxe samarbetar i denna Rekrytering med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 23 februari. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sanna Olsson på sanna.olsson@onepartnergroup.se eller 0733-948473.

Om oss

Hippie de Luxe är distributör för ett antal noga utvalda varumärken inom bakning, matlagning och köksinredning.

De produkter vi representerar håller en hög kvalitet och hjälper användarna att lyckas ännu bättre i köket. och
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se