Nu söker vi en mekaniker för verkstadsindustri i Stockholm

Nu söker vi en mekaniker för verkstadsindustri i Stockholm

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett verkstadsteam. Dina arbetsuppgifter är varierande och består av service, felsökning och reparation av kranar och lastväxlare.

Din profil

Du har sedan tidigare erfarenhet av självständigt verkstadsarbete. Har god kännedom om fordonselektronik och fordonshydraulik. B-körkort ett krav, C-körkort är meriterande. Som person är du ansvarstagande och flexibel. Arbetet innebär kontakt med kunder därför är det viktigt att du som person är utåtriktad och trivs med att ge service. Kontinuerlig vidareutbildning erbjuds tillsammans med ett varierande arbete.

Erbjudande

Arbetet som konsult på Otiga ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Tillsättning av tjänsten sker omgående, därmed sker intervjuer löpande så tveka inte på att skicka in ditt CV redan idag! Vi ser fram emot att läsa din ansökan
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det är vi som är Otiga Stockholm. Vi arbetar med bemanning och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal, lager och logistik till tjänstemän. Vi arbetar i Stockholm med omnejd med en stark närhet till våra kunder och konsulter. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi på friskvård för våra konsulter där målet är att ha branschens friskaste personal. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad. För mer info gå in på Otiga.se.