Säljare till befintlig kund 3Företag!

Säljare till befintlig kund 3Företag!

Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Under 2018 kommer vi på Tre att byta lokaler till ett helt nybyggt hus bredvid Globen i södra Stockholm där alla vi på Tre ges bättre möjligheter att mötas, samverka och interagera. Varmt välkommen till Tre.

Vi på 3Telesales Företag vill utmana traditionell försäljning för att hela tiden uppnå nya höjder inom kundnöjdhet. Därför söker vi dig som brinner för försäljning och att skapa goda relationer till kunder samt till dina kollegor.

I rollen kommer du ringa våra befintliga företagskunder där ditt främsta ansvar innebär att bygga långvariga relationer genom att tillfredsställa kunders behov.

För att trivas i rollen tror vi att du är målinriktad och drivs av att uppnå resultat, både individuellt och som del av ett team. Eftersom du kommer arbeta med att skapa långvariga relationer tror vi att du har god kommunikationsförmåga där du vet vikten av att leverera hög service – både till kunder samt till dina medarbetare. Du trivs i att arbeta i ett högt tempo där du själv är med och styr din egen personliga och professionella utveckling.

Som medarbetare på 3Telesales Företag ser vi gärna att du har erfarenhet av försäljning och att du är nyfiken inför nya arbetsuppgifter. Vidare förväntar vi oss att:
  • Du tycker det är naturligt att uppnå resultat genom goda försäljningssiffror.
  • Du brinner för service och har en förståelse för att god service skapar resultat.
  • Du har en förmåga att fatta professionella beslut baserat på såväl kunskap som värderingar, vilket är viktigt i vår värderingsstyrda organisation.
  • Du älskar försäljning och erfarenhet från B2B försäljning är meriterande. Önskvärt är att du även har kunskap om telekombranschen.
Vi vill ha med dig som är uthållig, initiativtagande och som älskar att ta dig an nya utmaningar. En av dina drivkrafter är att vända motgångar till framgång. Du har ett stort engagemang och vill vara med och växa tillsammans med projektet och Tre.

Vi erbjuder dig, förutom chansen att ingå i ett energirikt och drivet team där du som medarbetare får ta mycket ansvar, en organisation som kännetecknas av drivkraft och glädje. Du hittar oss på Lindhagensgatan 98 där du dagligen möter mycket skratt och engagerade medarbetare. Vi ger dig verktygen för att utvecklas och erbjuder utbildningar inom sälj och service i världsklass.

Tjänsten är en heltidstjänst där du får fast lön samt provision. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdagen den 30 september. Har du några frågor så är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig chef på gabriel.ishak@tre.se. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Jag hoppas vi hörs,

Vänligen Gabriel Ishak
Mer info
Kontaktperson Gabriel Ishak
Telefon +46 (0) 735 438 269
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (8 dagar kvar)