Säljare till 3Företag!

Säljare till 3Företag!

Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Under 2018 kommer vi på Tre att byta lokaler till ett helt nybyggt hus bredvid Globen i södra Stockholm där alla vi på Tre ges bättre möjligheter att mötas, samverka och interagera. Varmt välkommen till Tre.

Tre tar plats i Great Place to Works Hall of Fame då vi för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser – en tävling som baseras till största del på vad våra medarbetare tycker om att jobba här på Tre. Ta därför chansen och bli en del av vår fantastiska företagskultur som företagsrådgivare!

Mitt namn är Jonna Oukili och är jag arbetar som ansvarig över vår avdelning för Nykundsförsäljning på Telesales Företag. I vårt team arbetar idag ca 10 personer som hjälper varandra att nå framgång genom ett tätt samarbete och ett öppet klimat. I rollen kommer du att nå ut till nya företagskunder och se över deras behov inom mobila företagslösningar genom att kombinera samtal med offerter. Engagemang och en stor dos nyfikenhet är nyckeln för att lyckas med detta.

För att trivas i rollen tror vi att du är en motiverad person vars främsta egenskaper är att skapa nya kontakter genom din stora kommunikationsförmåga. Du drivs av att arbeta målinriktat för att uppnå bästa möjliga resultat samtidigt som du klarar av balansen mellan självständigt arbete och att vara en lagspelare. Vidare söker vi dig som förstår vikten av att arbeta nära dina kollegor för att nå dina mål och att det är du själv som bygger ditt eget varumärke inom Tre.

Mot denna bakgrund ser om du har relevant erfarenhet av försäljning. Möjligheterna att växa och utvecklas inom olika affärsområden på Tre är stora och vi söker dig som vill påbörja din nya karriärsresa. Du är flytande i svenska, både i tal och i skrift.

På Tre gillar vi att fira våra framgångar och för att kunna vara Bäst på det du gör erbjuds alla våra medarbetare en ordentlig utbildning och individuell coachning för att skaffa sig bästa möjliga förutsättningar att påbörja sin resa hos oss.

Vi tar enbart emot ansökningar via denna annons och kommer hålla intervjuer löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas redan innan sista ansökningsdag den 2 september.

För mer information om tjänsten, hör gärna av dig till mig på jonna.oukili@tre.se eller 0735 33 78 65.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vänligen,

Jonna

Följ även våra medarbetare på https://www.instagram.com/livetpa3/
Mer info
Kontaktperson Jonna Oukili
Telefon 0735337865
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (6 dagar kvar)