Företagssäljare till Tre

Företagssäljare till Tre

Vi på Tre tror att livet blir roligare om vi upplever det tillsammans med andra. Därför arbetar vi varje dag för att göra det enklare för våra 2 miljoner kunder att dela sina upplevelser, åsikter och känslor med andra. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. Under 2018 har vi på Tre bytt lokaler till ett helt nybyggt hus bredvid Globen i södra Stockholm där alla vi på Tre ges bättre möjligheter att mötas, samverka och interagera. Varmt välkommen till Tre.

Vill du påbörja din säljkarriär? Nu söker vi säljare till vår Telesales Business-avdelning på vårt huvudkontor.

Som företagssäljare på Telesales Business ger vi dig en möjlighet att jobba mot företag med 1-19 anställda med fokus på att undersöka deras behov och ta in dem till Tre. Du arbetar över telefon och tillsammans med ditt team kommer ni genom engagemang och vilja göra det som krävs för att ta försäljningen till nya höjder.

Vi erbjuder dig:
  • Fast månadslön efter kollektivavtal
  • Ett jobb utan provisionstak där du själv bestämmer hur mycket du vill tjäna
  • Goda karriärmöjligheter och chansen att utvecklas som säljare samt klättra inom företaget.
  • Ledare som brinner för din utveckling.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månader provanställning. Arbetstiderna är mån-fre 8-17.

Vårt erbjudande: Tre är en etablerad och välkänd plattform för många att starta sin karriär på. Vi är ett ungt och snabbt växande företag, så är du en driven person som brinner för att utvecklas, då är vi rätt arbetsplats för dig! Du startar tjänsten med en introduktionsutbildning. Tjänsten är placerad på vårt nya huvudkontor vid Johanneshov.

Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef, Alex Larsson, alex.larsson@tre.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi använder oss av Verifieras kontrollverktyg för att säkerställa att de aktuella kandidaterna inte har en bakgrund som är oförenlig med den aktuella tjänsten.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (11 dagar kvar)