Regionansvarig Säljare till Hexanova Media Group, Stockholm

Regionansvarig Säljare till Hexanova Media Group, Stockholm

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker

Regionansvarig säljare
till Stockholm


PR & More är en del av Hexanova Media Group och arbetar i första hand med text- och storybaserad kommunikation genom såväl printmedia som digitala och sociala medier. Behovet av att verkligen nå ut, skapa förståelse för den egna verksamheten samt de produkter och tjänster som erbjuds marknaden är enormt.

Arbetsbeskrivning

Rollen som säljare hos oss passar den som självständigt vill driva och utveckla kundrelationer. Dina uppgifter innebär att du bearbetar såväl befintliga som nya kunder och erbjuder dem en storybaserad kommunikationslösning i något av våra medier. Du genomför intervjuer med personer i ledande positioner, där du ställer allmänna frågor om bolaget, dess produkter/tjänster och framtidsvisioner, allt i syfte att kunna erbjuda rätt lösning.

"Bolaget har en god tillväxt och jobbar med klara och tydliga visioner som utvecklar såväl verksamheten som våra medarbetare. Vi känner att vi befinner oss på en spännande resa mot nya mål, en resa som vi gärna ser att just Du vill vara med på."

- Joakim Nyholm, VD & försäljningschef

Läs mer om hur det är att arbeta hos Hexanova på https://career.masterhelp.se/hexanova-pr

Vi erbjuder

En spännande och utvecklande roll som säljare på PR & More, där får du arbeta med några av marknadens mest efterfrågade tjänster. I din säljroll får du resa och träffa intressanta människor från olika yrkesområden. Vi startar upp din tjänst med en dryg veckas onboarding och därefter erbjuds du löpande coachning av Joakim.

Du ingår i ett inspirerat och målfokuserat team. Vi erbjuder mycket förmånliga lönevillkor där den målinriktade säljaren har goda möjligheter till hög inkomst. Lönen består av såväl en grundlön som en generös provisionsdel. Möjlighet till tjänstebil, friskvårdsbidrag och pensionsavsättning finns.

Din profil

Som säljare hos oss bör du vara inlyssnande men inte sakna förmågan att styra mot avslut. Vi ser att du är en social och utåtriktad person med en fallenhet för att skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Du har ett starkt driv att sälja och göra affärer, är målmedveten och resultatorienterad. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har en god känsla för detaljer. Självklart trivs du med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Oavsett erfarenhet erbjuder vi dig utbildning och verktyg för att lyckas.

Kvalifikationer
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift
  • Tidigare säljerfarenhet är meriterande men inget krav.
Kontakt

Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta VD Joakim Nyholm på tel. 070-377 40 03.

Välkommen med din ansökan!
Hexanova Media Groupstartade 1992 och är idag ett medie- och kunskapshus bestående av tre dotterbolag: Hexanova Events, med inriktning mot större möten och kongresser, såsom eFörvaltningsdagarna och Offentlig Chef, PR & More med inriktning mot strategisk media och kommunikation samt Education & More med fokus på kurser, föreläsningar och talarförmedling. Tillsammans utgör vi en naturlig partner för såväl företag, myndigheter och ideella organisationer som alla är en del av vår kundbas.

Sökord: försäljning, sälj, säljare, account manager, fältsäljare, utesäljare, event, regionsäljare, distriktsäljare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 16 jan 2020 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!