Vi söker nu medarbetare till våra stationer på Hertz i Stockholm

Vi söker nu medarbetare till våra stationer på Hertz i Stockholm

Att det är människorna som skapar Hertz Sveriges framgång är ingen hemlighet. Bilarna är grunden i vår verksamhet, men det är medarbetarnas engagemang, kunskap och omtanke som gör oss till det ledande hyrbilsföretaget vi är.Vi söker Customer sales representative/Bilvårdare (CSR/Hiker), En varierande tjänst där du både ska ta hand om våra kunder och bilar och självklart agera förebild för vårt varumärke.

Rollen innebär:
  • Ta emot bokningar & förfrågningar från kunder via telefon, mejl eller över disk
  • Uthyrning av bilar & upprättande av hyresavtal
  • Skadehantering
  • Billeverans & daglig planering av stationens tillgängliga vagnpark
  • Enklare ekonomisk redovisning
Är du den vi söker?
  • Gillar högt tempo
  • Har erfarenhet av service sen innan
  • Strukturera och planera
  • Flytande svenska i tal och skrift samt god kunskaper i engelska
  • Innehar B-körkort
Klyschan "laget före jaget" passar oförskämt bra in hos oss på Hertz. Respekt för varandra, trygghet och glädje är grunden i allt vi gör. Arbetet på en station är ett "teamwork", det är därför speciellt viktigt att alla medarbetare uppmuntrar och bidrar till att främja samarbete, lyfta varandra och en trivsam arbetsmiljö. Vi arbetar självklart aktivt med att internt utbilda dig som ny kollega och lägger stor vikt vid att du ska kunna utvecklas och växa i bolaget.

För oss är flexibilitet gentemot våra kunder mycket viktigt, på flera av våra stationer arbetar vi därför med skiftarbete och dina arbetstider kan komma att variera mellan 06.30-22.00 alla veckans dagar. Vi på Hertz är kopplade till Unionen samt Transports kollektivavtal.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

Hertz möter människors behov av rörelse med smarta mobilitetslösningar. Vi drivs av omtanke för våra kunder, människor och omvärlden.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hertz.se
Sista ansökningsdag 28 maj 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hertz Sveriges affärsidé är att möta människans behov av rörelse med smarta mobilitetslösningar. Vi drivs av omtanke för våra kunder, människor och omvärld. Hertz Sverige representeras av cirka 500 anställda uppdelat på Hertz First Rent A Car AB samt ett nätverk bestående av franchisetagare och agenter. Vårt svenska huvudkontor ligger i Solna, Stockholm. Vi har även administrativt kontor i Krokslätt, Mölndal där bland annat vårt Sales Center och Customer Care Center finns, som arbetar främst med bokning och kundtjänstrelaterade frågor. Rent a Car AB innehar Master Franchiseavtalet att bedriva Hertz i Sverige. Hertz i Sverige är franchisetagare till Hertz International. Hertz i Sverige är ett företag inom Volvo personvagnar-sfären.