Teamleader till EDTS

Teamleader till EDTS

Om din framtida arbetsgivare: EDTS - European Drug Testing Service - Erbjuder kvalitetssäkrade drogtester, förebyggande utbildningar och arbete som ger stöd i att motverka alkohol- och drogmissbruk på arbetsplatser runt om i Norge och Sverige. Genom att utveckla policys och handlingsplaner, utbilda chefer och anställda samt genomföra en mängd olika typer av provtagningar på arbetsplatser bidrar de till att skapa en säkrare arbetsmiljö och en produktion utan störningar. Med 20 års erfarenhet kan EDTS bistå med projektledning som grundar sig på erfarenheter från fler än 300 uppstarter av nya drogtestprogram. Hösten 2017 blev EDTS AB en del av det amerikanska bolaget Abbott Inc. Abbott är världsledande inom medicinsk teknik och patientnära tjänster och analyser.

Dina ansvarsområden:

Tjänsten som Teamleader inom provtagarorganisationen är nu fri för dig att söka!

I denna roll kommer du att vara en viktig funktion för hela EDTS men även för EDTS egna anställda provtagare. Som Teamleader har du det yttersta ansvaret för gruppen, idag ca 80 provtagare, du säkerställer att du har tillgänglig personal för EDTS uppdrag, du håller i den inledande utbildningen för provtagarna vid start för deras anställning. Du följer upp provtagare efter deras utförda tester, sköter administration kring provtagningarna och hanterar årliga medarbetarundersökningar. Med andra ord en central funktion med både administrativa arbetsuppgifter samt att leda provtagarna i deras arbete.

Arbetsuppgifter som förekommer:
  • Rekrytering av provtagare, från ax till limpa
  • Introduktionsutbildning för nya provtagare
  • Säkerställa att nya provtagare har allt som behövs inför start av arbete
  • Uppföljning, feedback och återkoppling av provtagare
  • Administrativt arbete kring remissregistrering och uppdragsrapportering
  • Planera konferenser och träffar för provtagare, skapa en trevlig arbetsmiljö och gruppdynamik
Notera att hos EDTS har man en prestigelös inställning till sitt arbete och de hjälper varandra där det möjligen kan behövas. Därmed kommer din positiva inställning och engagemang säkert behövas hos dina kollegor vid behov.

Det viktigaste du kommer med:

Det viktigaste i rollen är givetvis ditt engagemang och driv att utveckla verksamheten. Igen så är funktionen en viktig sådan och dina personliga egenskaper kommer vara av otroligt värde i denna roll. Du trivs att arbeta med ledarskapsfrågor men ser också värdet i att arbeta med administrativa arbetsuppgifter för känslan att du är nära verksamheten. Du har en strukturerad och noggrann sida, du är hårt arbetande och samarbetsvillig.

Vi tror att du har arbetat med rekrytering i någon form tidigare, du är en person som brinner för mötet med människan och därigenom har goda Teamleader egenskaper. Den administrativa erfarenheter du har sedan tidigare hjälper dig med de delarna av rollen.

Möjligheter:

EDTS söker dig som vill bli en del av deras verksamhet, detta är en direktrekrytering. De sitter i trevliga lokaler i Kista, nära kommunikationsmedel, och ett bra gäng. EDTS erbjuder dig en heltidstjänst med chans till flexibla arbetstider. De söker dig som vill börja i september/oktober. Notera med semestertider att denna process kommer att hanteras under en längre tidsperiod med något längre svarstider. Med det så ser vi fram emot trevlig läsning i sommar i form av din ansökan!

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut Har du frågor eller funderingar kring tjänsten kan du kontakta någon av ansvariga rekryterare för tjänsten.

Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 sept 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.