Senior headhunter / rekryteringskonsult till Closers

Senior headhunter / rekryteringskonsult till Closers

Closers ambition är att vara en partner till svenska säljorganisationer genom att bidra till ökad tillväxt och försäljning. Vi kommer nu att inleda rekryteringen av en senior headhunter. Som headhunter på Closers kommer du att få ett stort ansvar för våra kundrelationer. Du är ytterst ansvarig för att tillsätta rätt kompetens till våra kunders försäljningsorganisationer och att säkerställa relationen och vidareutveckla samarbetet långsiktigt.

Varje uppdrag är kundanpassat och unikt för varje kund. Detta innebär stort ansvar då din roll är central för att vi skall lyckas motsvara våra kunders förväntningar.

Viktiga värdeord som definierar vårt arbetssätt är: teamwork, kvalitet och långsiktighet.

För att lyckas och trivas hos oss ser vi att du har ett antal års erfarenhet av tjänsteförsäljning mot företag. Har du erfarenhet av att utveckla säljorganisationer i rollen som chef eller konsult är det ett stort plus. Som person bör du framförallt vara intresserad av sälj- och organisationsutveckling. Du stimuleras av att nätverka och förstå dina kunders och kandidaters utmaningar och behov - och därigenom göra långsiktigt hållbara matchningar.

Vi ser ljust på framtiden och har en klar strategi för fortsatt tillväxt. Vi delar kontor med vårt dotterbolag Hero och tillsammans är vi drygt tjugo personer på kontoret. Du kommer att hamna på ett företag med trygga och marknadsmässiga anställningsvillkor och med trevliga, ambitiösa och målmedvetna kollegor. Vi har en professionell styrelse, med framgångsrika entreprenörer, som säkerställer att bolaget tar genomtänkta strategiska och ekonomiska beslut för att säkra bolagets tillväxt och expansion.

Grundläggande anställningsvillkor

Tjänsten kommer att vara på heltid i fräscha lokaler på Industrigatan 4a i centrala Stockholm (T-bana Fridhemsplan).

Din lön kommer bestå av en fast grundlön plus provision. Pensionsförmån enligt ITP1 och friskvårdsbidrag på 5000kr. Semester 30 dagar per år.

Vår ambition är att tillsätta positionen under Q1.

Ansök genom att skicka in ditt CV eller LinkedIn profil. Ansvarig för rekryteringen är VD, Robert Conzato. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta honom på robert.conzato@closers.se.

Om Closers

Closers erbjuder karriärsmöjligheter till affärs- och säljdrivna människor. Vi har sedan 2011 etablerat oss som en av Sveriges främsta aktörer inom headhunting av kommersiella positioner. Vår strävan är att alltid göra långsiktigt hållbara tillsättningar som gynnar både kandidaten och arbetsgivaren. Därför består vårt headhuntingteam av medarbetare som har erfarenhet av försäljning och som kan relatera till våra klienters erfarenheter och ambitioner. Vi är ett auktoriserade via Almega och erbjuder våra medarbetare och konsulter trygga anställningsavtal. Följ oss på LinkedIn så får du de senaste nyheterna, inspirerande artiklar och inlägg om försäljning och våra aktuella uppdrag i ditt nyhetsflöde!

account manager / customer success manager / recruiter / headhunting / rekrytering / rekryteringskonsult / försäljning / företagssäljare / B2B-säljare / företagsförsäljning / key account manager / försäljningschef
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 apr 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.