Sales Manager till den nya aktören Realsolv

Sales Manager till den nya aktören Realsolv

Realsolv är den nya aktören av en sammanslagning av i dagsläget fyra starka företagen Conzignus Hem och Fastighet, Valvet Förvaltning, Rådrum samt Ekonomisk förvaltning i Uppsala - som tillsammans utmanar hela branschen när de formar framtidens förvaltning och boendetjänster. Dessa förvärv av bolag är det första steget på resan att förändra denna del av fastighetsbranschen - med syftet att göra det enkelt och engagerande att ägna sig åt sitt boende.

Från att tidigare, som de flesta bolagen inom branschen varit "Service companies" som använder sig av Tech går Realsolv mot att nu istället bli ett "Tech company" som erbjuder tjänster

Koncernen ska växa organiskt men också genom ytterligare förvärv. Genom att erbjuda marknaden en unik digital plattform i kombination med ett helhjärtat kundengagemang och förmedling av kunskap kan våra kunder fokusera på att förbättra och förädla sitt boende utan att det stjäl tid från vardagen.

Grundpelaren är effektiva och smarta system, tillgänglighet och service. Smarta system med enkla och smarta funktioner som tillhandahåller god service för att utföra arbetet liksom samlar allt som styrelsen behöver tillgång till.

Detta är bara första steget på vår resa att förändra branschen för förvaltning av bostadsrätter. Vill du vara med på resten av vår expansionsresa?


Aktuell position


Från att ha varit fyra olika bolag är man nu en grupp. I samband med tillväxten och nya förvärv skapas en helt ny säljorganisation internt. Uppdraget är lika enkelt som svårt. Bolaget ska öka tillväxten från dagens 9% till minst det dubbla.

Det har gjorts väldigt lite på sälj och marknadssidan vilket kommer att förändras snabbt. Företaget har tidigare anställt en marknads- och affärsutvecklingschef och söker även säljare vid sidan om den här rollen. Som medlem i ledningsgruppen tar du också ansvar för hela företagets utveckling i syfte att skapa mervärden och ökad måluppfyllelse och rapporterar direkt till VD för koncernen.
  • Som Sales Manager blir du som den första personen in med ett helhetsansvar i den nya säljorganisationen direkt en av Realsolvs primära nyckelpersoner med möjlighet att vara med och bygga upp och forma verksamheten på resan att bli Sveriges största aktör inom bostadsrättsförvaltning
  • Som Sales Manager har du personalansvar för i dagsläget två medarbetare, vilka arbetar med att besvara och följa upp offertförfrågningar samt en säljare som kommer att driva försäljning mot nya kunder
  • Som Sales Manager kommer du även att ha eget säljansvar med fokus på stora föreningar och partnerskap med tex byggbolag, ombildare och andra bolag där vi kan samarbeta för att vinna nya kunder.
  • I rollen förväntas du driva säljprocessen självständigt - från kartläggning av marknaden, genomföra kvalitativa möten och driva in nya avtal, till utveckling av kundrelationen. Exempel på kontaktytor hos kund och partners är revisorer, bostadsutvecklare, mäklare samt jurister.
Profil

Vi tror att rätt person har följande egenskaper/erfarenheter/inställning:
  • Flera års erfarenhet av tjänsteförsäljning inom fastighetsbranschen med fokus på Ekonomisk och Teknisk förvaltning
  • Du besitter en senior mognad för affärer, kundrelationer och B2B försäljning
  • Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av att utveckla, driva och leda team mot budget
  • Viljan att växa tillsammans med bolaget och att vara med på resan är lika viktig som dom dagliga arbetsuppgifterna. Du är en person som är innovativ och vågar utmana dig själv, branschen, kollegor och kunder för att ständigt utveckla din roll och bolaget
  • Du är handlingskraftig och arbetar hårt för att maximera resultaten samtidigt som du har en bra taktkänsla för hur du ska prioritera
  • Du är av naturen en kreativ och lösningsorienterad person som ser möjligheter och vägen framåt
Lön och förmåner
- Grundlön och bonus baseras på erfarenhet och kompetens

Rekryteringen genomförs av Closers AB och ansvarig kontaktperson är Matilda Östman, matilda.ostman@closers.se, 0701441383

Closers erbjuder karriärmöjligheter till affärs- och säljdrivna människor. Vi har sedan starten etablerat oss som en av Sveriges främsta aktörer inom headhunting för positioner inom försäljningsområdet. Vår strävan är att alltid göra långsiktigt hållbara tillsättningar som gynnar både kandidaten och arbetsgivaren. Därför består vår leveransorganisation av medarbetare som har erfarenhet av försäljning och som kan relatera till våra klienters erfarenheter och ambitioner. Följ oss på LinkedIn så får du de senaste nyheterna, inspirerande artiklar och inlägg om försäljning och våra aktuella uppdrag i ditt nyhetsflöde.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 maj (55 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.