Säljkoordinator / Marknadskoordinator till Bayn Group

Säljkoordinator / Marknadskoordinator till Bayn Group

Om Bayn Group
Bayn Group är ett internationellt och mycket framgångsrikt svenskt foodtech-bolag som utvecklat en pantenterad lösning för att ersätta socker i livsmedel på naturlig väg. För er som investerar i noterade aktiebolag har nog inte missat deras raketutveckling på börsen. Det är inte så konstigt då företaget är på väg att lösa en av livsmedelsbranschens allra största utmaningar med att minska sockerinnehållet på naturlig väg utan att tumma på kvalitet.

Positionen
I positionen som Sales Development Representative (SDR) kommer du in i en spännande fas i företagets fortsatta resa. Det är en roll som utgör en viktig funktion mellan sälj- och marknadsavdelningen i allt fler organisationer, ofta inom SaaS- eller techbranschen.

Som SDR på Bayn arbetar du i en bred och spännande roll som framförallt bygger på att:

- etablera kontakt med potentiella kunder genom "discovery calls", uppföljningssamtal, presentera relevant information samt boka kundmöten åt företagets säljare.

- analysera affärsmöjligheter genom att identifiera rätt beslutsfattare i kundens organisation, deras köpprocess och vilken typ av innehåll (content) respektive beslutsfattare behöver och efterfrågar.

- driva marknadsföring- och kommunikationskampanjer via LinkedIn och connecta med relevanta beslutsfattare och "påverkare" i kundorganisationerna.

- administration och intern koordinering genom att registrera och uppdatera nya affärsmöjligheter och kontaktuppgifter, registrera och uppdatera att-göra-uppgifter, sortera prospekt utifrån kvalificeringsgrad, uppdatera företagets säljare om nya affärsmöjligheter och delegera uppgifter till sälj- och marknadsavdelningarna.

Bakgrund & profil
  • Minst 1 års yrkeserfarenhet av att arbeta med telefonen som verktyg som ex. innesäljare, kundtjänst eller motsvarande.
  • Minst 1 års erfarenhet av att arbeta i en roll som involverar försäljning ex innesäljare, account manager, butikssäljare.
  • Minst års erfarenhet av att arbeta i system som involverar registrering av händelser och aktiviteter, löpande uppdatering, överlämningar etc.
  • Akademisk utbildning eller motsvarande i ekonomi, beteendevetenskap, marknadsföring eller B2B-försäljning (önskemål ej krav).
  • Erfarenhet av marketing automation är ett stort plus men inget krav.
Anställningsvilkor
Tjänsten är på heltid och utgår från Bayns kontor på Södermalm.
  • Fast månadslön
  • Pensionsersättning
  • Friskvård
  • Semester
  • Arbetsverktyg laptop & mobi
Ansökan

Rekryteringen genomförs av headhuntingbyrån Closers AB som ingår i samma koncern som Hero. Ansvarig headhunter är Robert Conzato som nås på robert.conzato@closers.se eller +46733841341. Kandidater kommer presenteras löpande så skicka in din ansökan så snart du kan!

Key words: marknadsförare säljare account manager marketing sales developer säljutveckling försäljning marknadsföring koordinator administratör kundservice sales säljassistent marknadsföringsassistent marknadskoordinator säljkoordinator
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 mars 2021 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.