Redovisningskonsult till nytänkande byrån MPC Consulting

Redovisningskonsult till nytänkande byrån MPC Consulting

Om din framtida arbetsgivare

MPC grundades med visionen att kunna erbjuda kunden kompetent rådgivning av överlägsen kvalitet i avancerade och komplexa frågor. Det har visat sig vara lönsamt. De har haft en brant utvecklingskurva och vuxit kraftigt de senaste åren. De har även utsetts till Gasellföretag flera gånger och även blivit utsedda till Superföretag 2018 av Veckans Affärer. Numera är de 65 medarbetare och har kontor i både Stockholm, Västerås och Malmö.

The possibilities!

Möjligheterna inom MPC Consulting är stora. Här erbjuds en arbetsplats med en kultur som visar stark gemenskap, högt engagemang och ambition, generöst med friskvård och roliga aktiviteter. Det är högt i tak och rollen innebär en fantastisk utvecklingskurva för att själv bli projektledare, koordinera olika typer av leveranser samt agera rådgivare gentemot kunder.

Eftersom MPC Consulting växer i rask takt uppmuntras initiativ till interna förbättringsprojekt och effektivisering av befintliga rutiner. Här får du chansen att vara med och bidra till en fortsatt positiv tillväxt.

Ramverk för det du kommer göra

MPC Consulting är en byrå som levererar nytänkande, kundanpassade lösningar och högt engagemang. Nu söker de en redovisningskonsult till deras affärsområde tjänstemanna- och värdepappersbolag där 14 personer ingår. Detta affärsområde servar kunder bland annat inom IT, konsult- och riskkapitalbranschen. Du kommer arbeta projektbaserat vilket innebär att du och minst en person till hjälps åt med gemensamma leveranser. Du kommer bli en viktig kollega som ska komplettera detta härliga team.

I arbetet gentemot kunderna ser vi gärna att du raskt kommer in i de dagliga arbetsuppgifterna för att inom kort fungera som en drivkraft och stöttepelare i projekten. Exempel på arbetsuppgifter är processförbättringar, upprättande av årsredovisningar, skattedeklarationer, momsdeklarationer, månads- och årsbokslut, avstämningar och återrapportering till kund. MPC Consulting tror på kundanpassade lösningar vilket innebär att det är viktigt med dokumentation, rapportering och ett positivt synsätt att ta dig an nya arbetsuppgifter och arbetssätt. Du har en positivt och lösningsorienterad inställning till alla utmaningar du kan tänkas stöta på.

Så här beskriver en av medarbetarna hur det är att arbeta på MPC.

"Om du vill utvecklas och känna dig delaktig och ha helt underbara kollegor så är MPC Consulting den perfekta arbetsplatsen. Man får alltid vara med och tycka och tänka och alla hjälps åt och arbetar som ett team, jag har aldrig lärt mig så mycket som jag gjort under mitt första år här på MPC"

Felicia, redovisningskonsult på MPC

Vi skulle tro

Vi skulle tro att du är en person med stort intresse för ekonomi och mötet med människan. Du är en viktig individ för dina kunder som ställer krav på din kommunikativa förmåga men ställer även krav på dina ekonomiska kunskaper. Vi skulle även tro att du har arbetat i en liknande roll i minst tre år men gärna lite mer. Att du har studerat Civilekonomutbildning eller liknande tror vi absolut är meriterande men vi kan också tänka oss att du läst en yrkesförberedande utbildning. I övrigt ser vi att dina personliga egenskaper, ditt engagemang och driftighet är högst viktiga komponenter i denna rekrytering.

Du behöver vara en person som känner ansvar för dina arbetsuppgifter, du är lojal och hjälper till om så behövs. Positivt inställd till ditt arbete, social och ser värdet av samarbete. Detta är en arbetsplats där de har kul tillsammans! Med tanke på det du dagligen arbetar med tror vi att din förmåga att ha ordning och reda är självklart strålande bra.

Har du erfarenhet av system såsom Visma, Fortnox eller Capego är detta meriterande men inget krav. I övrigt känner du dig trygg med svenska och engelska som språk i tal och skrift.

Vi tror också att du önskar veta

MPC Consulting sitter i ljusa lokaler centralt i Stockholm City. De arbetar kontorstider med möjlighet till morgon och eftermiddags flex. MPC kommer att direktrekrytera till denna tjänst med önskvärd start så snart som möjligt.

Kreditupplysning kommer att göras som en del av denna rekrytering.

Vi ser fram emot en trevlig läsning i form av din ansökan!

Vid frågor, vänligen kontakta Alisha Baig på alisha.baig@hero.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 dec 2019 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.