Redovisningskunnig ekonom på 80% sökes av Tritech

Redovisningskunnig ekonom på 80% sökes av Tritech

Om bolaget:

Tritech är ett tekniskt utvecklingshus som tar fram intelligenta produkter och system. Med våra experter, produkter och lösningar realiserar vi tjänster och prylar inom IoT (Internet of Things). Vi hjälper våra kunder i hela processen från idéframtagning till färdig produkt.

Med beprövad metodik, flexibla tekniska plattformar och ett team av ingenjörer, affärsutvecklare och teknikledare, arbetar vi för att skapa värde i alla led från innovation till färdig produkt.

Sedan starten 1991, har vi utvecklat mer än 600 produkter och lösningar i nära samarbete med våra kunder. Vi arbetar med flexibla affärsmodeller som vi kan skräddarsy tillsammans med våra kunder. Vi är branschoberoende men arbetar inom industribranscher som ställer höga krav på tillgänglighet, säkerhet och tillförlitlighet i sina produkter och lösningar. Vi har kontor i Stockholm och Göteborg. Idag är vi ca 120 medarbetare i stark tillväxt.

Om tjänsten:

Nu söker Tritech en redovisningskunnig ekonom. I rollen som ekonom kommer du att ansvara för löpande bokföring, fakturering samt bokslutsarbete för fyra bolag. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika ekonomisystem och framförallt har goda kunskaper i Excell- och Officepaketet. Tritech använder Navision som system, det är inget krav på att kunna systemet på förhand, med det är såklart meriterande. Du får fyra kollegor på administrationen där man uppskattar kul stämning och högt till tak. Kontoret ligger i centrala Sundbyberg bredvid pendeltågsstationen och T-banan.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har mycket god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom ekonomi. Har du arbetat brett med ekonomi och är van vid stora flöden ser vi detta som väldigt positivt. Du är van vid att arbeta både med administration, bokföring samt bokslutsarbete/deklarationer. Som person ser vi att du är prestigelös, engagerad i det du gör och noggrann med ett vasst öga för struktur. Du gillar att analysera och har en bra känsla för integritet. Du hanterar engelska obehindrat i både tal och skrift samt är kommunikativ och serviceminded i det du gör.

Möjligheter:

Nu har du möjlighet att få arbeta i en spännande bransch. Du kommer även få möjlighet att växa i din roll som ekonom på Tritech och för rätt person finns det möjlighet till att prova nya saker och till utveckling internt.

Tillträde, omfattning och anställning:

Arbetet föreligger under kontorstider med möjlighet till flexibilitet där frihet under ansvar är ledordet. Tjänsten är på 80%-90% med start omgående med hänsyn till viss uppsägningstid.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (4 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.