Platschef till Inferno Online (IO) Stockholm

Platschef till Inferno Online (IO) Stockholm

Om kunden:

IO är ett gaming- och e-sportcenter. Det finns över 500 datorer där gäster kan komma och spela i princip alla populära spel som finns på marknaden idag. IO erbjuder är en lugn, trygg och skön miljö där människor i alla åldrar kan komma och spela med sina vänner.

IO har ett tydligt fokus på e-Sport och har sedan starten fungerat som en samlingsplats och vagga för många av de stora stjärnspelarna. Med hjälp av studion kan man hosta internationella turneringar så som Pantamera CS:GO Challenge, Ownit Challange samt de egna turneringar.

Om tjänsten:

I rollen som platschef kommer du ansvara för den dagliga driften på båda anläggningarna. Du har personalansvar över ca 40 medarbetare som idag arbetar på båda anläggningarna samt även på Frasses, en restaurang i anslutning till anläggningen på Odenplan som även ingår i koncernen. Din första tid kommer fokusera mycket på att lära känna och kartlägga verksamheten samt sätta nya rutiner och processer för hur den dagliga verksamheten ska bedrivas framåt. Du kommer lägga stor del av din tid på att se över personalrutiner, arbetsmiljö och skapa en god sammanhållning i teamen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Schemaläggning
  • Inköp
  • Planering av event, turneringar och tävlingar
  • Utveckling av den dagliga verksamheten genom nya affärsområden
  • CRM arbete
  • Budgetansvar
  • Ansvar över att lokalen alltid är städad
Utöver detta kommer du arbeta nära dina team för att till att alla mål uppfylls och att verksamheten utvecklas på ett positivt sätt. Det är viktigt att den som innehar rollen som platschef är framåtlutad och tar initiativ för att driva verksamheten framåt. Du bör alltså vara kreativ och hitta lösningar för att ständigt förbättra kundupplevelsen så att vi hela tiden möter våra spelares förväntningar.

Kvalifikationer

Vi söker en person som tidigare har erfarenhet av ledarskap och trivs i en varierande roll där man har flera olika ansvarsområden. Du är kommunikativ, ansvarsfull och har en förmåga att snabbt skapa tillit och förtroende. Du har tidigare haft personalansvar och är van att leda olika typer av människor. Du är flexibel i ditt arbetssätt, skapar dig enkelt en helhetsbild och brinner för att utveckla kundupplevelsen.

Du är prestigelös och kreativ samtidigt som du kan ställa krav och jobba effektivt i en fartfylld miljö.

Meriterande:
  • Erfarenhet från restaurangbranschen
  • Idrottsbakgrund
  • Teknikintresserad
Tillträde, omfattning och anställning:

Tjänsten är på heltid med 40 timmars arbetsvecka. Arbetstiderna varierar och är beroende av vad som händer i verksamheten. Du ska vara beredd på att arbeta på kvällstid. Man förväntas kunna anpassa sina arbetstider utefter till exempel event och turneringar. Inferno erbjuder nattgibb vilket gör att det i enstaka fall även kan förekomma nattarbete. Denna tjänst är en direktrekrytering där man blir anställd direkt av IO.

Hur söker du?

Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Alisha Baig, alisha.baig@hero.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 juni 2019 (1 dag kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.