Parkando söker dig som vill arbeta som projektkoordinator med kundansvar

Parkando söker dig som vill arbeta som projektkoordinator med kundansvar

Om kunden:

Parkando erbjuder parkeringslösningar som reformerar garaget - från en avställningsyta för fordon, till en destination som förenklar människor och företags vardag. Med deras digitala plattform optimerar de garaget och ser till att fastighetsägaren alltid är i framkant när det gäller förvaltning, hållbarhet och mobilitetstjänster.

De erbjuder hållbara tjänster så som elbilspool, vattenfri biltvätt, laddstolpar, leveranser, el-scooterpool och deras utbud växer ständigt. Med införandet av nya tjänster maximeras garagets resursutnyttjande och ökar därmed fastighetens lönsamhet.

Parkando jobbar idag med de största fastighetsägarna i Sverige, så som Balder, Fabege, Axfast, Veidekke, SSM, Järntorget, ALM, Green Park mm.

Om rollen:

Som projektkoordinator är du en nyckelspelare internt, du behöver kommunicera med fler delar av verksamheten för att säkerställa högsta leverans gentemot kund. Anledning till behovet är att utöka teamet med ytterligare en person då man befinner sig i en tillväxtfas.

Du tillhör avdelningen implementering och är den som tar hand om kund inför implementering av ett projekt, du går igenom och samlar in all information som behövs för att kunna dra igång samarbetet. Det kan röra sig om, kundinformation, koordinera städning, app och utrustning av garageutrymmet. Vidare kommer du att ha löpande kontakt med kunden, som i de flesta fall är fastighetsägare, följa upp samarbetet och ha möten under samarbetets gång. Du kommer att driva fler projekt samtidigt samt ha ett antal kunder för ett löpande samarbete.

Rollen omfattar för det mesta:
  • Administration
  • Kundkontakt
  • Koordinering
  • Samarbete
Söker du en arbetsplats där du får arbeta med koordinering, administration och samtidigt lära känna dina kunder och arbeta nära driften för ett gott resultat. Parkando är på en spännande resa där de söker någon som vill bidra till en fortsatt tillväxt.

Om dig:

Parkando är en arbetsplats som värderar egenskaper som ödmjukhet, god social kompetens och hög energi! De är en social arbetsplats och ser gärna att du är en del i gänget som bidrar med glädje och engagemang. Du är van vid system och snabblärd, proaktiv och orädd. Vi skulle beskriva arbetsplatsen med ett ödmjukt självförtroende. Då de är ett litet och intimt bolag med korta beslutsvägar behöver du trivas i en föränderlig miljö.

Du kommer i rollen att hålla presentationer för kunder, är du duktig i Power Point är detta ett plus men inget krav. Dock behöver du känna dig bekväm med kommunikation på svenska och engelska i såväl tal och skrift. För att ha goda förutsättningar i rollen tror vi att du har arbetat med administration och kundkontakt tidigare. Har du en eftergymnasial utbildning är även detta meriterande men ej ett krav.

Möjligheter:

Hos Parkando har du möjligheten att utvecklas åt ett håll som passar dig. Organisationen är ung, nyfiken och modig så vågar du vara densamma har du hittat din match.

Övrig information:

Parkando söker dig som vill arbeta heltid, de ska nu flytta till fina lokaler till Linnégatan på Östermalm. Detta är en hyrrekrytering, alltså kommer du att vara konsult med förhoppning att efter ett halvår gå över i anställning hos kunden. Parkando arbetar kontorstider och de söker dig som vill börja arbeta någorlunda omgående.

För frågor om tjänsten eller processen kontakta rekryteringsansvarig Alisha Baig på alisha.baig@hero.se eller 0709778579.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.