Operativ restaurangchef till Frasses - en del av Inferno Online

Operativ restaurangchef till Frasses - en del av Inferno Online

Om rollen:

Som restaurangchef har du det övergripande ansvaret för både de ekonomiska resultaten och att driften fungerar. Du fördelar arbetsuppgifter, utvecklar och motiverar dina medarbetare.

Som restaurangchef på Frasses är du ytterst ansvarig för:
  • Driften av restaurangen
  • Operativt arbete i restaurangen
  • Utveckling och utbildning av personal
  • Att optimera lönsamheten och att restaurangen når de uppsatta ekonomiska resultaten
  • Restaurangens gästupplevelser, matkvalitet och renlighet
  • Rutiner och arbetsmiljö
Kvalifikationer:

Vi söker dig som är en naturlig ledare och kan inspirera andra genom arbetsglädje och fokus på goda resultat. Du har en stor förståelse för driften och tvekar inte med att hoppa in om det behövs. Vi ser gärna att du haft någon form av ledarroll tidigare, jobbat inom servicebranschen och är inte rädd för utmaningar.

Som person är du ödmjuk, ansvarsfull och prestigelös. Du tycker om att utvecklas och strävar alltid efter att förbättra verksamheten. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Övrigt:

Arbete på kvällar och helger förekommer

Meriterande:

Arbete inom snabbmat

Tillträde, omfattning och anställning:

Tjänsten är på heltid med 40 timmars arbetsvecka. Detta är en direktrekrytering där man blir anställd direkt av IO. Start är så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

Hur söker du?

Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Alisha Baig, alisha.baig@hero.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.