Operativ inköpare till ESSVE

Operativ inköpare till ESSVE

Om kunden

För vår kund ESSVEs räkning söker vi nu en operativ inköpare. ESSVE har funnits på marknaden sedan 1970 och är i dag marknadsledande i Norden på infästningslösningar till bygg- och verkstadsindustrin. ESSVE har 225 anställda på kontor i 9 länder med huvudkontoret i Kista, Stockholm.

Kulturen på ESSVE är öppen och det är möjligt att förverkliga idéer. Som arbetsgivare erbjuder ESSVE en miljö som är trygg men samtidigt entreprenörsdriven.

Rollen:

Som operativ inköpare på Essve kommer du att vara en av tre som sitter med att lägga bland annat inköpsordrar.

I rollen kommer du att hantera inköpsordrar som generas från deras prognoshanteringssystem. Du registrerar ordarna gentemot leverantörerna och tar emot orderbekräftelser. Du har daglig kontakt med säljavdelningen men även tull, produktavdelningen och kvalitetsavdelningen. Du ansvarar för att produkterna från de leverantörer som du arbetar med uppnår satta KPI:er som ex servicegrad. Då du arbetar mot Asien där produktionen främst är belagd kommer du dagligen att kommunicera på engelska i såväl tal och skrift. När ordern är lagd så ser du till att följa leveransen, du behöver ha insikt och viss förståelse för båtfrakt och logistik. Detta är en administrativ och koordinerande roll där din administrativa och kommunikativa förmåga är viktig.

Om dig:

Vi tror att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter i minst ett år och önskvärt gentemot Asien. Har du studerat logistik eller inköp är detta meriterande. Du är van vid att kommunicera på svenska och engelska i såväl tal och skrift.

Som person är du trygg och lugn. Vi tror du är snabblärd och så snart du är bekväm med arbetsuppgifterna blir du relativt självgående.

Vidare är du en problemlösare som ser positivt på de utmaningar du kan stöta på. Du är handlingskraftig och tar tag i arbetsuppgifter direkt. I övrigt tror vi att du är serviceinriktad och social. Har du erfarenhet av Movex eller Microsoft Dynamics är detta meriterande.

Övrigt:

Vi söker nu dig som kan börja i augusti och som vill arbeta till årsskiftet med chans till förlängning.

Essve håller till i lokaler mellan Kista och Akalla med smidiga kommunikationsförbindelser på kollektivt och med bil. De arbetar kontorstider med viss flexibilitet.

Notera att med semestertider så kan svarstiderna vara något längre. Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 aug 2019 (1 dag kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.