Nätverkande Account Manager / Network Manager till F5

Nätverkande Account Manager / Network Manager till F5

Vill du arbeta på ett expanderande företag i en bransch där dina nätverkande kunskaper kommer att komma väl till hands?

F5 Networking söker nu Network Managers till kontoret här i Stockholm där du kommer in och blir en av de viktigaste nyckelspelarna på bolagets resa här i Sverige.

Rollen

Som Network Manager kommer du att belysa värdeskapande hos kunden genom att diskutera, rådgöra och presentera medlemskap till F5s chefsnätverk utefter kundens behov eller dagliga utmaningar. Dina främsta kontaktytor är C-levels. Du kommer även att ansvara för dina respektive nätverksgrupper.

Du kommer att arbeta uppsökande mot varma leads som genereras och konverteras till F5s egna databas från källor som bland annat LinkedIn. Som Network Manager har du även fullt resultatansvar för leverans av dina mål och dina KPI:er.

Vi söker dig som
  • Har ett par års dokumenterad säljerfarenhet från B2B eller flerårig säljerfarenhet från B2C sedan tidigare
  • Talar flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Har tidigare telefonvana och känner dig trygg med att använda telefon som främsta arbetsverktyg
  • Marknadsmässig lön och förmånlig provisionsmodell
  • Du kommer in i ett tidigt skede i bolaget och har därför goda utvecklingsmöjligheter för att driva på din egen utveckling i takt med att bolaget och teamet växer inte bara i Sverige men även internationellt.
  • En spännande roll där du får möjlighet att knyta och bygga starka relationer med C-levels inom ett flertal olika branscher och utöka ditt personliga nätverk inom näringslivet.
  • Möjlighet att själv delta på nätverksträffar där du får vässa på dina egna kunskaper inom de hetaste ämnena och trenderna inom näringslivet.
För att lyckas i denna roll tror vi att du har hög aktivitet i kombination med ett strukturerat och systematiskt försäljningsarbete. Du är uthållig och har en förmåga att hålla aktivitet och tempo över en längre tid. Du är även strategisk, analytisk och driven samtidigt som du bär på förmågan att anpassa din in-försäljning till olika mottagare. Du trivs i en säljkultur där egna initiativ och hög affärsmässighet premieras.

Du erbjuds

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månader provanställning.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar F5 Networking med Closers. Vi går igenom alla ansökningar löpande så tveka inte på att skicka in ansökan redan nu.

Vid frågar och funderingar är du välkommen att höra av dig till ansvariga Headhunters Hannes Gerdin på hannes.gerdin@closers.se eller Jessica Nguyen på jessica.nguyen@closers.se.

Om Bolaget

F5 hjälper dig som yrkesverksam och beslutsfattare att förbereda dig på vardagens utmaningar med nya idéer med hjälp av deras nätverk som idag består av över 2 500 kompetenta specialister från ett flertal olika branscher.

Genom att anordna yrkesmässiga nätverksgrupper, artiklar om ledning, innovation och digitalisering får du ett kunskapscentrum där idéer, utmaningar och lösningar kan delas med andra.

F5 grundades 2013 i Danmark med huvudkontor i Köpenhamn och har bland annat fått Gasell-priset i Danmark de senaste 5 åren. 2017 öppnade man kontor i Nederländerna samtidigt som man arbetade mot den svenska marknaden från huvudkontoret med goda resultat. Nu gör man en stor satsning på den svenska säljorganisationen och har bland annat som mål att vara 20 personer på plats till slutet av 2019
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 apr (13 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.