Marknadsassistent till Hydroscand i Sköndal

Marknadsassistent till Hydroscand i Sköndal

Om kunden:

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Globalt finns vi representerade med verksamhet i 20 länder och erbjuder prisvärda tjänster och lösningar inom slang, ledningskomponenter och angränsande kundbehov. I Sverige har Hydroscand närmare 70 slangservicebutiker och en rikstäckande mobil slangservice, känt under varumärket SlangExpress. Vi har fler än 450 anställda och en omsättning på 1,1 miljarder kronor (2018).

Om rollen:

I rollen som marknadsassistent får du möjlighet att jobba i en bred och varierande roll med högt tempo med många kontaktytor internt samt flera olika ansvarsområden. Du tillhör kommunikationsavdelningen och jobbar i ett team tillsammans med fem andra medarbetare.

Du kommer bland annat att jobba med:
 • Projektplanering av olika event
 • DM-utskick till kunder efter aktivitetsplan
 • Sammanställning av statistik månadsvis
 • Producera marknadsmaterial som bland annat affischer, flyers och butiksskyltar
 • Inköp och hantering av kläder/mässkläder
 • Ta hand om skyltbeställningar för butiksinredning (magnetskyltar, kategoriskyltar, gondolskyltar etc)
 • Ta hand om beställningar från intranätet av exempelvis visitkort, kuvert, namnbrickor, broschyrer, produktböcker m.m.
 • Projektledning och inköp av giveaways
 • Hydroscand Akademins utbildningar - ta hand om bokningar, bekräftelse, skapa diplom och sätta i ramar m.m
Utöver detta kommer du bland annat att ansvara för:

Vem är du?

Vi söker dig som har ett intresse för marknad och vill arbeta i en assisterad roll där du har flera olika ansvarsområden. Då du kommer vara ansvarig för olika projekt ser vi gärna att du är driven, strukturerad och kan arbeta självständigt. Du gillar att hjälpa andra och ge bra service, du är prestigelös och ställer gärna upp och stöttar dina kollegor vid sjukdom eller liknande.

Vi ser gärna att du har:
 • Gymnasialutbildning
 • 1-2 års arbetslivserfarenhet
 • Tidigare erfarenhet av Photoshop och Indesign
 • Du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat
 • Goda kunskaper inom Microsoft Office
Du är social och får även gärna ha ett intresse för att skriva texter samt producera enklare content för deras sociala media kanaler i främst rekryteringssyfte.

Som person ser vi gärna även att du är flexibel och service-minded. Det förekommer flera arbetsuppgifter med korta deadlines och rollen ställer därför höga krav på att kunna arbeta strukturerat och metodiskt samt att snabbt kunna växla mellan arbetsuppgifter och prioritera om.

Meriterande

Om du talar och skriver på danska är detta meriterande

Tillträde och omfattning:

Tjänsten är på heltid med start omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Arbetstiderna är mån-tors mellan 8-17 och fredagar 8-16 med möjlighet till flex mellan 7-9 och 16-18. Man utgår ifrån en 40 timmars arbetsvecka. Du kommer initialt att få möjlighet att bli anställd av oss på Hero under de första 6 månaderna. Därefter finns det goda möjligheter till förlängning eller att gå över till Hydroscand om alla parter är nöjda och om behovet kvarstår. Vi på HERO är kollektivavtalsanslutna och erbjuder fina förmåner med fokus på välmående och hållbarhet till alla våra anställda.

För frågor om tjänsten kontakta Alisha Baig på, alisha.baig@hero.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.