Lånehandläggare till Consector

Lånehandläggare till Consector

Nu finns en öppning att arbeta på ett framgångsrikt bolag och förmedla en attraktiv produkt som hjälper människor samtidigt som du får möjligheten att utvecklas professionellt. I den här rollen blir du en del av ett helt nytt team som tillsammans tar Consectors kundupplevelse till nästa nivå! Consector sitter i trevliga lokaler centralt vid Östermalmstorg.

Om kunden

Consector är en privat lånehandläggare som erbjuder personlig rådgivning för att underlätta för privatpersoner att hitta de bästa lånevillkoren för såväl bolån som privatlån kreditkort och företagslån. Erbjudandet går ut på att helt kostnadsfritt hjälpa kunder att utvärdera och konkurrensutsätta hela sitt kreditengagemang. Målsättningen är att minska räntekostnaderna för kunden. Bakom bolaget står grundarna och entreprenörerna Pontus Holgersson och Jonas Ryberg som båda har en mångårig bakgrund inom bank- och finansbranschen. Övriga delägare är bland annat Max Matthiessen och Optimizer Invest.

Om rollen

Upplever du att du är den på din arbetsplats som sprider glädje, energi och bidrar till en hög kundnöjdhet? Consector växer och för att kunna erbjuda deras kunder bästa möjliga service söker vi nu för deras räkning efter en lånehandläggare. Som lånehandläggare kommer du att kontakta befintliga kunder och ge rådgivning inom privatlån med målet att helt kostnadsfritt sänka deras lånekostnader. I rollen kommer du att följa kunden från första samtalet tills lånet är utbetalt, du kommer även att ha löpande kontakt med dina kunder.

Tillsammans med dedikerade kollegor och ett coachande ledarskap kommer du att ges alla förutsättningar för att lyckas i rollen. Inom affärsområdet finns goda möjligheter för de som vill utvecklas och växa inom bolaget.

Din erfarenhet
  • Vi tror att du tidigare har arbetat med någon form utav service, försäljning eller support, gärna från ett konsumentinriktat företag med fokus på tjänsteförsäljning
  • Erfarenhet från Låneförmedling är meriterande
  • Språkkunskaper utöver svenska och engelska är meriterande
  • Avslutad Gymnasieutbildning gärna med ekonomisk inriktning
Egenskaper som vi söker

I rekryteringen till rollen som lånehandläggare till Consector kommer vi att värdera dina personliga egenskaper mycket högt. För att trivas i den här rollen tror vi att du brinner för försäljning och motiveras av en rådgivande roll där du hjälper kunden. Du är kommunikativ, affärsinriktad och har intresse för digitalisering. Du har ett entreprenöriellt tankesätt och strävar ständigt efter utveckling och nya lösningar. Vi ser att du är ambitiös, nyfiken och van vid att jobba både självständigt och i team. Consector erbjuder utbildning och coachning för att du ska ges bästa förutsättningarna att prestera på topp.

Viktiga detaljer:

Start kommer ske tidigast december alt början 2020. Arbetstiderna är 8:30-17:30 och på fredagar slutar du 16:30. Detta är en direktrekrytering så du blir anställd direkt av Consector.

Så nu när du läst hela annonsen är du varmt välkommen att söka tjänsten och eller tipsa din vän om att vi söker en kundservicemedarbetare med säljfokus.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryterare Madelaine Roosmark madelaine.roosmark@hero.se

Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest ly
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 21 dec 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.