Kundtjänstmedarbetare på deltid till uppdrag i Stockholm

Kundtjänstmedarbetare på deltid till uppdrag i Stockholm

Är du en glädjespridare som alltid är redo att ge kundservice på toppnivå?

Om rollen:

Vi letar nu efter drivna och engagerade kundtjänstmedarbetare till ett deltidsuppdrag inom kundtjänst. Din uppgift är att säkerställa hantering av inkommande ärenden via mail, webbformulär och telefon.

Du tillhör ett kundserviceteam på ca 10 medarbetare och rapporterar till teamledaren. Du kommer bland annat arbeta med:
  • Orderhantering och beställningar
  • Reklamationshantering
  • Fakturafrågor
  • Övrig administration i deras affärssystem
  • Logistikfrågor
Kvalifikationer:

Vi söker dig som är service-minded, engagerad och prestigelös. Du har en personlig approach till alla kunder och brinner för att hjälpa dem på bästa sätt. Du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt och är van att prioritera och vara flexibel. Förutom detta ser vi gärna att du även trivs med att arbeta självständigt samt gillar att bidra till en trevlig och härlig stämning i teamet. Du talar och skriver på både svenska och engelska obehindrat.

Meriterande:
  • Sales force
  • Talar andra nordiska eller europeiska språk
Arbetstider, tillträde och omfattning

Det finns möjlighet att arbeta alla dagar i veckan, både på dagtid och kvällstid. Du bör kunna arbeta minst 10 timmar vecka. Tjänsten är på deltid med start omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på HERO.

Hur söker du?

Vi tar emot ansökningar via vår hemsida där du genom att klicka på knappen "ansök" längst ner i annonsen registrerar ditt cv och personliga brev innehållande en beskrivning av ditt intresse för tjänsten. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Alisha Baig på alisha.baig@hero.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.