Kundtjänstmedarbetare med start omgående till vår kund på Östermalm

Kundtjänstmedarbetare med start omgående till vår kund på Östermalm

Om rollen:

Vi letar nu efter en driven och engagerad kundtjänstmedarbetare till vår kund som har kontor centralt på Östermalm. Vi letar efter en stjärna som vill arbeta med fokus på bolagets svenska och amerikanska kunder och är mycket skicklig i dessa språk.

Du tillhör ett kundserviceteam på ca 15 glada serviceinriktade medarbetare som rapporterar till teamledaren. Din primära uppgift är att säkra orderhanteringen och att du ger varje kund riktigt bra service. Du tar emot inkommande ärenden via mail, webbformulär och telefon. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
  • Orderhantering och beställningar
  • Reklamationshantering
  • Fakturafrågor och frågor kring leveranser
  • Övrig administration i kundens affärssystem
  • Bidra till en rolig och trevlig stämning tillsammans med dina kollegor
Det är starkt meriterande om du har goda kunskaper i det tyska eller norska språket, samt förståelse för den amerikanska kulturen eller amerikanskt uttal på engelskan, men det är inget krav.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är service-minded, engagerad och prestigelös. Du har en personlig approach till alla kunder och brinner för att hjälpa dem på bästa sätt. Du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt och är van att prioritera och vara flexibel. Förutom detta ser vi gärna att du även trivs med att arbeta självständigt samt gillar att bidra till en trevlig och härlig stämning i teamet. Du talar och skriver på både svenska och engelska obehindrat. Du har tidigare god dokumenterad erfarenhet av kundbemötande (butik, event, försäljning eller kundservice).

Tillträde, omfattning och anställning:

Detta är initialt ett konsultuppdrag där du blir anställd hos Hero. Tjänsten är på 100% med start snarast. Upplärning kommer att ske under dagtid men därefter är arbetstiderna Måndag- Fredag 12-21. Initialt sker arbetet via distansarbete pga rådande läge.

Hur söker du?

Vi tar emot ansökningar via vår hemsida där du genom att klicka på knappen "ansök" längst ner i annonsen registrerar ditt cv och personliga brev innehållande en beskrivning av ditt intresse för tjänsten. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Christoffer Sperring på christoffer.sperring@hero.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

"We are heart working"
Mer info
Kontaktperson Christoffer Sperring
Telefon 070 977 8579
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.