Junior ekonomiassistent för uppdrag hos kund inom industri

Junior ekonomiassistent för uppdrag hos kund inom industri

Nu söker vi dig som är i startgroparna inom ekonomi, du vill ta dig an ett uppdrag och lära dig mer inom kund och leverantörsreskontra. Vår kund har ett behov av att få in hjälp till kontoret i Stockholm med start omgående och vara deras superstar de kommande sex till nio månaderna.

Rollen:

I rollen som Junior ekonomiassistent kommer du att sitta med fakturahanteringen inför kontering. Då större delen av ekonomiavdelningen sitter i Karlstad men majoriteten av alla leverantörsfakturor kommer till Stockholm. Ditt uppdrag är att scanna fakturor och säkerställa att de kommer korrekt in i fakturahanteringssystemet Medius. Du kollar så att alla fakturanummer och OCR nummer kommer in korrekt, verifierar och lämnar sedan över till dina kollegor.

Du kommer även att agera support gentemot dina kollegor kring att söka upp fakturor i systemet, besvara om fakturor är betalda samt om fakturor kommit iväg till kund som de ska. Notera att det kan komma att tillkomma andra typer av supporterande arbetsuppgifter under uppdragets gång.

Vem är du:

Vi skulle tro att du är gymnasieekonom och har någon erfarenhet av att arbeta med fakturor i ett ekonomisystem. Du är nyfiken och engagerad i att lära dig rutiner och arbetsuppgifter. För rollen ställs det krav på din noggrannhet och organisatoriska förmåga. Din attityd är positivt inställd och du är taggad på uppdraget. Vi tror att du har arbetat administrativt och eller med fakturahantering av något slag tidigare. Erfarenhet av något sorts ekonomisystem eller liknande är starkt meriterande.

Möjligheter:

Uppdraget är med start omgående senast i mitten av juni. Uppdraget kommer att löpa på under 6 månader med chans till förlängning. Kunden sitter i Liljeholmen och rollen är på heltid.

Du blir anställd av Hero under uppdraget och vi erbjuder fasta månadslöner och högt friskvårdsbidrag. Vi är engagerade konsultchefer och en himlans trevlig arbetsgivare!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 juni 2019 (9 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.