Hero söker redovisningsekonomer till kommande uppdrag

Hero söker redovisningsekonomer till kommande uppdrag

Vi söker nu redovisningsekonomer för kommande uppdrag till våra kunder i Stockholmsområdet.

Arbetsuppgifter/Ansvar:

I rollen som redovisningsekonom kommer du att ansvara för löpande bokföring, fakturering samt bokslutsarbete. Du kommer även vara ansvarig för rapportering, avstämningar och deklarationer. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är van vid att arbeta både med administration, bokföring samt bokslutsarbete/deklarationer. Vidare önskar vi att du:

* Har goda kunskaper i Excel

. Har goda kunskaper i office paketet

. Är strukturerad och noggrann

Arbetstider, tillträde och omfattning:

Arbetstiderna är under måndag till fredag, kontorstider. Vi tillsätter denna typ av roll regelbundet och vi ser gärna att du är tillgänglig på kort varsel då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan vara både ett konsultuppdrag eller en direktrekrytering till kunden.

Hur söker du?

Skicka in din ansökan genom att klicka på länken nedan. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Alisha Baig, alisha.baig@hero.se

Hero är ett bolag specialiserat på personaluthyrning och rekrytering. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roliga och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.
Mer info
Kontaktperson Alisha Baig
Telefon 0709778579
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.