Hero söker Administratörer för kommande uppdrag i Stockholm

Hero söker Administratörer för kommande uppdrag i Stockholm

Om tjänsten:

Arbetsuppgifterna hos våra kunder varierar, men fokus brukar ligga på att stötta övriga medarbetare med deras administrativa arbetsuppgifter såsom mailhantering, dokumentation, uppdatera rutiner och system, kundkontakt samt diverse administrativa uppgifter.

Krav:

För att trivas i rollen som administratör så tror vi att du tidigare har arbetat i en roll som administratör eller liknande med stor vana av att arbeta i olika system samt Office paketet. Du är en skicklig administratör som vet vikten av att vara noggrann och du gör allt med ansvarskänsla. Vi ser vidare att du är en ambitiös person som alltid vill göra ditt allra bästa, oavsett vad det gäller!

Arbetstider, tillträde och omfattning:

Arbetstiderna är under måndag till fredag, kontorstider. Vi tillsätter denna typ av roll regelbundet och vi ser gärna att du är tillgänglig på kort varsel då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan vara både ett konsultuppdrag eller en direktrekrytering till kunden.

Hur söker du?

Vi tar emot ansökningar via vår hemsida där du genom att klicka på knappen "ansök" längst ner i annonsen registrerar ditt cv och personliga brev innehållande en beskrivning av ditt intresse för tjänsten. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Har du frågor besvaras dessa av rekryteringsansvarig Madelaine Roosmark på madelaine.roosmark@hero.se.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Madelaine Roosmark
Telefon 0709306645
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 feb 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.