Finsktalande kundservicemedarbetare för kunds räkning

Finsktalande kundservicemedarbetare för kunds räkning

Om tjänsten

Vi söker nu en kundservicemedarbetare i Stockholm. Du kommer att tillhöra ett team där man jobbar mot de olika länderna i Norden och kommer primärt fokusera på den finska marknaden.

Kundservice har ett stort och viktigt ansvar internt och supporterar sina kunder i det dagliga arbetet. Du är behjälplig med att lägga ordar som kommer in via olika kanaler som till exempel e-mail och telefon. Du har daglig kontakt med säljorganisationen och supply chain. Du har god förståelse och insikt i hur orderflödet ser ut. Kundservicen ansvar även för att skicka ut bekräftelser till kunderna, följa upp leveranser samt säkerställa att varan blir levererad enligt överenskommelse.

Du arbetar proaktivt och är van att ha ett helhetsperspektiv samtidigt som du trivs i en serviceroll med mycket administration och ansvar.

Kundserviceavdelningen arbetar som ett team och det är viktigt att vara prestigelös och alltid hjälpa till där det behövs.

Kvalifikationer

Kundens verksamhet är inom industri. Rollen ställer höga krav på att du som medarbetare är nyfiken och intresserad av att förstå verksamheten, detta för att kunna ge god service till dina kunder. Har du en teknisk utbildning eller bakgrund är det meriterande.

Du som person motiveras av att ge högkvalitativ service till dina kunder, du är mycket noggrann och arbetar gärna lugnt och strukturerat. Det är en verksamhet där det kan ske snabba förändringar så det är även viktigt att vara flexibel och lyhörd så att du kan stötta upp där det behövs

Vi tror att du har arbetat i en liknande kundservice där du arbetat mot företagskunder. Du har gärna suttit med orderläggning och administration tidigare. Erfarenhet av SAP är meriterande samt goda kunskaper i Officepaketet.

Du är snabblärd och tycker det är kul att arbeta med system i vardagen. Du talar och skriver obehindrat på finska, engelska och svenska.

Tillträde, omfattning och anställning:

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd av företaget.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.