EDTS söker Administratör på 50%

EDTS söker Administratör på 50%

Om kunden:

EDTS - European Drug Testing Service - Erbjuder kvalitetssäkrade drogtester, förebyggande utbildningar och arbete som ger stöd i att motverka alkohol- och drogmissbruk på arbetsplatser runt om i Norge och Sverige. Genom att utveckla policys och handlingsplaner, utbilda chefer och anställda samt genomföra en mängd olika typer av provtagningar på arbetsplatser bidrar de till att skapa en säkrare arbetsmiljö och en produktion utan störningar. Med 20 års erfarenhet kan EDTS bistå med projektledning som grundar sig på erfarenheter från fler än 300 uppstarter av nya drogtestprogram. Hösten 2017 blev EDTS en del av Abbott Inc. Abbott är världsledande inom medicinteknik och patientnära tjänster och analyser.

Om tjänsten:

I aktuell tjänst kommer du att ingå i det team som ansvarar för administrationen på företaget, dina primära arbetsuppgifter är att hantera det administrativa flödet för de drogtester som görs. Det innebär bland annat att registrera remisser, att hantera inkommande post, mail och telefonsamtal, sortering och arkivering. Då det är mycket känslig och sekretessbelagd information som hanteras så ställs höga krav på strukturerat och noggrant arbete självständigt, men också hög samarbetsförmåga med teamet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med erfarenhet från kundtjänst eller annat serviceyrke där någon form av administration ingått i arbetet. Ett stort plus är om du har en bakgrund som undersköterska eller liknande erfarenhet. God datorvana och ett naturligt sätt att sätta sig in i system är en förutsättning för att passa in bra i denna roll. Du tycker att det är kul med många bollar i luften och att du genom det bygger en bra, noggrann och tydlig struktur i ditt arbete. Du är van vid att jobba mot deadlines och känner ett stort ansvarstagande för det du gör.

Vi tror att du har följande personliga egenskaper:
  • Du har förmågan att vara flexibel och lösningsorienterad i ditt arbete
  • Du värdesätter noggrannhet och är strukturerad i ditt arbete
  • Du har en väl utvecklad samarbetsförmåga och en hjälpsam approach
Möjligheter:

Du blir en del av ett framgångsrikt tillväxtbolag som gör stor samhällsnytta. Bolaget är relativt litet, vilket ger dig fördelarna av en mindre arbetsplats samtidigt som du blir en del av ett globalt börsnoterat bolag som är ledande i världen inom sin nisch. EDTS är en arbetsgivare som tillämpar ett situations anpassat ledarskap och som förstår vikten av personalvård. De är noga med att värdesätta sina medarbetare och alla ses som viktiga kuggar i hjulet. EDTS ser till människan och en långsiktig utveckling med personalvård i fokus.

Tillträde, omfattning och anställning:

Tjänsten är på 50%, generella arbetstider är 13:00-17:00, med start omgående. Uppdragslängden är 6 månader med möjlighet till förlängning, vilket innebär att du anställs av Hero och arbetar som konsult ute hos EDTS.

Hur söker du?

Vi tar emot ansökningar via vår hemsida där du genom att klicka på knappen "ansök" längst ner i annonsen registrerar ditt cv och personliga brev innehållande en beskrivning av ditt intresse för tjänsten. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Har du frågor besvaras dessa av Jimmy Sandin på Hero på jimmy.sandin@hero.se

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 19 feb (33 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.