Driven och nyfiken ekonomiassistent till Spike Financial Services AB

Driven och nyfiken ekonomiassistent till Spike Financial Services AB

Om bolaget:

Spike Financial Services AB är ett nystartat dotterföretag till Vincero AB. Vincero AB är ett investmentbolag som grundades år 2015 av bröderna Andreas och Robin Rutili. Grundarna är erfarna och framgångsrika entreprenörer som har varit med och grundat en rad framgångsrika bolag som till exempel Magnolia Bostad AB (börsnoterat) och doktor.se. Spike Financial Services AB är ett konsultbolag som ska erbjuda bl.a. Vincero´s portföljbolag ekonomistjänster såsom redovisning, rapportering och ekonomisk förvaltning.

Om rollen:

I rollen som ekonomiassistent på Spike kommer du få möjlighet att arbeta i en bred och varierande roll med mycket goda möjligheter att utvecklas internt inom ekonomi.

Dina dagliga arbetsuppgifter består bland annat av:
  • Fakturering
  • Kund- och levreskontra
  • In- och utbetalningar
  • Bankavstämningar
  • Utläggshantering och kvittoredovisning
  • Löpande redovisning och bokslut
  • Arkivering, sammanställning av rapporter och liknande
Utöver detta kommer du även att vara behjälplig på kontoret med diverse arbetsuppgifter som till exempel, inköp, ta emot besök och posthantering.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är i början av din karriär och har ett gediget intresse för ekonomi. Du har en utbildning inom ekonomi antingen från högskola/universitet eller som gymnasieekonom.

Som person ser vi gärna att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, du är prestigelös och hjälper till där det behövs. Du är en positiv person som gillar att bidra till en härlig gemenskap på kontoret. Bolaget befinner i en uppstartsfas med ambitiösa tillväxtplaner, och som en av de första anställda kommer du att ges fantastisk möjlighet att snabbt utvecklas och lära dig mer om ekonomi.

För att lyckas i rollen ser vi även att du är noggrann, strukturerad och flexibel i ditt arbetssätt. Rollen kan komma att förändras längs vägen, och det är därför viktigt att du gillar att utvecklas i takt med bolaget. Förutom detta är du även driven, målinriktad och du är inte rädd för utmaningar.

Tillträde och omfattning

Start för tjänsten är enligt överenskommelse. Omfattning på rollen är heltid, 100% och man utgår ifrån 40 timmars arbetsvecka med arbetstider mellan 8-17. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd av Spike Financial Services AB med placering på bolagets kontor i centrala Stockholm.

För frågor om processen kontakta Alisha Baig på alisha.baig@hero.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.