Distriktsäljare till Productcare - Stockholm

Distriktsäljare till Productcare - Stockholm

Är du intresserad av en rådgivande försäljningsroll där du med din kompetens hjälper människor till ett välmående arbetsliv?

Vill du förbättra arbetsmiljön och förebygga ohälsa i kontorsmiljöer? Är du dessutom drivande och målmedveten i ditt arbete mot dig själv, företaget samt kunder? Då är du kanske rätt person för Productcare där du kan bli en av de bästa bland de bästa.

ProductCare Sweden AB är ett av Sveriges ledande företag inom direktförsäljning av ergonomiska produkter. ProductCare Sweden AB ingår i Gunnar Drougge AB gruppen med samlad omsättning på över 150 miljoner kronor 2016. Här är man alla motiverade, hårt arbetande och välbetalda medarbetare som nu vill ha fler kollegor runt om i landet.

Deras unika koncept

ProductCare arbetar metodiskt utifrån ett unikt koncept där de skräddarsyr en lösning till deras kunder. Med god kunskap om kroppens anatomi samt deras produkter har de en helhetslösning som gör de unika gentemot andra aktörer på marknaden. Tack vare deras unika arbetssätt kan de utlova en förbättring av kundernas kontorsergonomi som består, även på lång sikt. De produkter ProductCare tillhandahåller är mestadels egentillverkade och är av hög kvalité där många har patent och mönsterskydd.


Om tjänsten


Som säljare hos ProductCare kommer du ha en enorm frihet att forma din vardag. Du kommer ta ansvar för ditt egna arbete och hela säljprocessen. Ditt primära fokus ligger på att få in nya kunder och affärer i ditt distrikt där du säljer in Product Cares produkter för att hjälpa kunden till en bättre arbetsmiljö.

För att bygga upp din kundstock kommer ditt arbete initialt att ha stort fokus på att boka möten och besöka potentiellt nya kunder. Du prospekterar, bokar och utför alla dina kundbesök självständigt. Du förväntas agera som en konsultativ rådgivare och kommer hjälpa kunden att analysera arbetsplatsen på alla kundbesök.

Du ansvar självständigt för hela säljprocessen från prospektering till avtal och kommer få stöd ifrån säljcoacher kontinuerligt som peppar och stöttar för att hjälpa dig nå din budget. Man utgår ifrån sitt hem och arbetar utifrån affärsdistrikt. Den typiska kunden är små till mellanstora bolag i alla branscher och du har ett eget ansvar i att hitta nya kunder. Du ansvarar vidare för att bearbeta de befintliga kunder du sedan har.

Vi tror att du har en otrolig vinnarmentalitet och älskar att tävla mot dig själv och dina kollegor runt om i landet. Du har mycket frihet under ansvar där du även arbetar mot en satt budget.

Erbjudande
Detta är ett jobb för dig som vill skapa dig en karriär i ett välbetalt arbete, där du har möjlighet att påverka arbetsplatser i ditt distrikt och se till att människor har ett välmående arbetsliv.

För att lyckas får du internutbildning, egen coach, uppföljning, samt stöd och uppmuntran av de bästa i branschen. Du får även en tjänstebil.

Kvalifikationer
Vi tror att du tidigare har erfarenhet av försäljning eller kundansvar, har du en bakgrund eller ett intresse för idrott eller kroppens anatomi är det meriterande. Det viktiga är dock att du är rätt person för Productcare och vill arbeta med rådgivning och försäljning. Du är en självgående person som självständigt väljer arbetsmetod och tar stort ansvar för att driva ditt arbete framåt. Vi värdesätter engagemang och envishet.

B-körkort ett krav.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 6 maj 2019 (11 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Vi på Hero specialiserar oss på personaluthyrning och rekrytering i Stockholm. Bolaget växte fram genom viljan att ta vara på erfarenhet från branschen och att samtidigt bidra i ett större samhällsperspektiv. Det har vi uppnått genom att alltid jobba med hjärtat. För oss betyder det att vi aldrig tummar på kvalitet, att vi är personliga och att vi alltid strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Det betyder också att vi är ärliga mot kandidater, konsulter, kunder och oss själva. Det visar sig dagligen vara det roligaste och mest lyckade sättet till framgångsrika samarbeten.