VVS/Rörmokare till Herman pump AB

VVS/Rörmokare till Herman pump AB

Om tjänsten
Herman Pump har sedan 1985 varit hela Stockholms självklara partner när det kommer till allt inom VVS och pumpinstallation. Herman pump är ett väletablerat företag med ett ungt företags inställning, där allting är möjligt och initiativ blandat med gediget arbete belönas väl.

Kundstocken består av en uppsjö av statliga, kommunala och privata fastighetsbolag med jobb över hela Stockholm. Uppdragen sträcker sig från enklare felavhjälpningar och servicejobb till stora renoveringar och nyinstallationer.

Hos Herman Pump är sammanhållningen A och O, vi ses varje morgon på kontoret i Kärrtorp och arbetar med och för varandra. Dina arbetsdagar kommer variera och du har själv stora möjligheter att vara med och påverka hur dina dagar ser ut och inom vilka områden som du kan utvecklas och förbättras.
Vem är du?
För att trivas bäst hos Herman Pump är du en social och engagerad person. Du trivs med att arbeta tätt med dina kollegor och har ett eget driv att fortsätta utvecklas. Vi söker en erfaren rörmokare som samtidigt vet att det finns mycket kvar att lära och uppskattar att fortsätta utvecklas.

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom idrotten och förstår vikten av att arbeta i lag men framförallt att du har ett leende på läpparna och förmåga att se glaset som halvfullt.

B-Körkort är ett krav samt att du kan tala och läsa på obehindrat på Svenska.
Du erbjuds
En konkurrenskraftig lön, friskvård men framför allt en grupp väldigt sociala och trevliga kollegor som gärna umgås även efter jobbet.
Ansökan
Denna rekrytering sker i samarbete med B3 Personal, alla ansökningar hänvisas därför till B3 Personal. Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt! Om du har några frågor är du välkommen att maila axel@b3p.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail eller telefon.  
 
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://b3p.se/
Sista ansökningsdag 6 jan 2023 (40 dagar kvar)