Montageledare till Heras AB

Montageledare till Heras AB

Vi på Heras söker nu en montageledare till vår region i Upplands Väsby/Stockholm. Du täcker in regionen Nyköping (söder), Västerås (väst) och Gävle (norr). Tjänsten är på heltid och du kommer vara placerad i Upplands Väsby på vårt installations- och försäljningskontor.

Att arbeta som montageledare på Heras innebär att planera, organisera och att leda en montagegrupp som idag innefattar både egna montörer och ett antal underentreprenörer. Planeringen avser montage av våra projekt inom vårt produktsegment för områdesskydd och bullerskydd och du kommer därför även ha nära samarbete med våra säljare för de olika segmenten och vår lageransvarig. Du kommer ha ansvar för att genomföra montagejobben i enlighet med Heras säkerhetsriktlinjer, gällande arbetsmiljölagar samt ansvara för trivsel och välmående och att arbeten utförs på ett ekonomiskt riktigt sätt.

Vi letar efter dig som

Vi söker dig som trivs med planering och att arbeta med projektlösningar, har stor ansvarskänsla, har lätt för att lära och är noggrann men också har erfarenhet av att arbeta med och leda andra människor. Du förstår även att kommunikation och samarbete är viktiga delar i ditt arbete och för att trivas hos oss tror vi att du som söker är positiv, prestigelös, flexibel och vill vara del av en gemenskap.

Du jobbar troligen idag som montageledare, arbetsledare eller teamledare i anläggnings- eller byggbranschen alternativt i närliggande bransch. Har du en eftergymnasial utbildning från universitet eller högskola alternativt från YH/KY är det positivt men du ka också ha fått din kunskap genom mångårig erfarenhet av liknande befattningar.

Vi ser det som meriterande om du har en utbildning i Bas U och Bas P.

Vi lägger stor vikt vid att du har ett servicetänk och är en utåtriktad person som är van vid att leda andra. Att du har vana att arbeta i Excel, Word och affärssystem ser vi som en självklarhet. Vidare är det bra om du är bekväm med att tala och skriva på engelska.

Som montageledare kommer du att arbeta med
 • Planering utav projekt
 • Leda och utveckla din personal
 • Vidareutveckla och även skapa nya samarbeten med underentreprenörer
 • Vara en del av att vi kan säkerhetsställa en god kvalité på våra projekt
VAD KAN HERAS ERBJUDA DIG?
 • Ett bra arbetsklimat där säkerhet alltid står i fokus
 • Möjlighet att utvecklas
 • En internationell arbetsplats
 • Att vara del av en gemenskap
VAD KAN DU ERBJUDA HERAS?
 • Kunskap inom vårt arbetsområde
 • Glädje och entusiasm
 • Vilja att lära och utveckling
 • Nytänkande som kan driva vår montagedel framåt
Du är förtroendeingivande och engagerad med förmågan att vara lyhörd och skapar därmed goda relationer med personal som med underentreprenörer. Du har också ett affärs- och kundfokus samt vill bidra till Heras lönsamhet.

Känns denna roll och Heras som en plats för dig? Läs nedan för att söka idag!

Om verksamheten

Heras är Sveriges största leverantör av områdesskydd och passagekontroll. Vi levererar och monterar allt från nätstängsel, panelstängsel och palissader till manuella och motoriserade grindar, vägbommar och elstängsellarm. Vi är idag omkring 100 anställda i Sverige och 1200 i Europa.

På Heras sätter vi säkerheten först och vi står för våra värderingar som är Tillförlitlig, Engagerad och Expert. Genom våra värderingar ska vi nå vårt mål att vara erkända som Europas premiumvarumärke inom områdesskydd. Läs mer på Heras.se
Mer info
Kontaktperson Peder Bjursten
Telefon 073-944 54 60
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)