Teamchef Färskvaror Hemköp Odenplan

Teamchef Färskvaror Hemköp Odenplan

På Hemköp Odenplan är vi stolta över att vara del av en framgångsrik verksamhet som präglas av matglädje och ett personligt kundbemötande. Våra kunder gillar vår butik och har näsa för kvalitet, något som gör vårt arbete stimulerande och roligt. Till Hemköp Odenplan söker vi nu en Teamchef till färsvaruavdelningen. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid och provanställning kan komma att tillämpas. Schemalagd arbetstid på kvällar och helger förekommer.

För dig som vill ha ett övergripande ansvar för en eller flera avdelningar och arbetsleda medarbetare är rollen som teamchef helt rätt. Du kommer att ansvara för både inköp och försäljning samt för att avdelningen uppnår våra gemensamt ställda mål. Kunden är kärnan i vår verksamhet. Därför är den dagliga kundkontakten viktig för att skapa en positiv butiksupplevelse. Tillsammans med dina medarbetare ska du säkra lönsamheten och se till att rutiner följs liksom att vi följer upp bruttovinst och försäljning. Som teamchef får du personalansvar. I det ingår att medarbetarna får rätt information, utvecklas och trivs samt att arbetet i butiken fungerar smidigt och bra. Du kommer även att ingå i butikens ledningsgrupp.

Att du är matintresserad, bra på att driva försäljning och tycker om att arbeta med människor, är en förutsättning för rollen. Lika självklart ska du ha kunskap om produkterna som ingår i ditt ansvarsområde. Dessutom behöver du känna till grundläggande ekonomiska nyckeltal och ha vana av att arbeta i butik. Eftersom du ska leda och utveckla dina medarbetare behöver du vara bra på att förklara rutiner, beskriva vilka mål butiken ska nå och vilka utmaningar som finns. Att du trivs med ett högt tempo är viktigt. Lika viktigt är att du kan delegera arbete, både kan ge och ta feedback och att du inte ryggar för att driva igenom förändringar.

Om du vill veta mer om vad tjänsten innebär, kontakta Charlie Hågnell, Regionchef, via mail: charlie.hagnell@hemkop.se Eftersom vi rekryterar löpande vill vi ha din ansökan så snart som möjligt, men senast den 29 juni 2018.

Hemköps uppdrag är att inspirera till hållbar matglädje varje dag. Med fokus på färskvaror och kundmöten som guidar till medvetna val ska kundens förväntningar överträffas, både i butik och digitalt. Hemköp har närmare 200 butiker i Sverige, i Hemköps organisation ingår även Tempo med cirka 150 butiker. Hemköp ingår i Axfood, noterat på Nasdaq Stockholm. Läs gärna mer om oss på www.hemkop.se.
Mer info
Kontaktperson Hemköpskedjan AB
Telefon 0771-250 250
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hemköp är butikskedjan med ett sortiment specifikt anpassat för dem som bor på orten. Om du vill ta både avdelningsansvar och leda ett team av medarbetare, då ska du söka till rollen som Teamchef Färskvaror på Hemköp Odenplan. Butiken är scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats inom Hemköp, där kunden alltid står i centrum?